Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość122

Postrzeganie rudych facetów przez kobiety, prawdy i mity

Polecane posty

Gość gość122

Jak faktycznie myślą kobiety o facetach z ognistą czupryną. Często słyszałem komentarze kobiet na forach nie poddawaj się, na pewno kogoś znajdziesz, ale wyglądało to tak że każda następna odsyłała taką osobę do nowej i koło się zamykało. Jak faktycznie w świecie wygląda życie takich osób i jak postrzegają je kobiety? Czekam na szczere wypowiedzi, niekoniecznie chodzi o spowiedzi, ale wiecie co mam na myśli.

Gość gość
Jak ma bujna czupryne i jest przystojny to z***biscie. Jak nie to tak samo jak z kazdym innym

Gość gośćelizabeth
Jestem kobieta rudzielcem...temat trudny, ponieważ ludzie, a zwłaszcza płeć przeciwna postrzega Cię przez pryzmat koloru włosów- karnacja, piegi, jasne brwi, rzęsy, przewrażliwienie na punkcie wyglądu. Ja od wielu lat farbuje włosy, teraz na ciemne brązy z jasnymi refleksami, tuszuję brwi, rzęsy, pudry, jest ok. Musze nadrabiać sposobem bycia, jestem wykształcona, elokwentna, często lubiana. Mam 48 lat i nawet mój mąż nie docieka, jaki kolor jest naturalny, bo nigdy mnie w nim nie widział. Włosy mam gęste, jestem wysoka, szczupła, dbam o siebie. Aha, dzieci mam nierude, syn ładny blond, a córka za tatą- szatynka, o dziwo farbująca się na rudości. No, ale cerę ma opaloną i bez piegów. Kolor włosów należy nadrabiać starannym, schludnym, modnym strojem i inteligencją- niestety. Pozdrawiam i życzę udanego, stałego związku. Kobiety szukają czystych, niewulgarnych, kochających dżentelmenów.

Gość gość
Miałam kiedys faceta z ognistymi włosami, przystojnego. Ale znam tez niziutkiego, białego i całego w piegach, pomarańczowego wręcz faceta, no nic w nim nie ma z przystojności niestety :( wiec to nie tylko kwestia koloru włosów... Mój mąż ma czarne włosy a i tak blada cerę i piegi ;) mi osobiście zwisa jaki facet ma kolor włosów, ogniste, ciemne mi się podobają, pomarańczowe już mniej a u kobiety każdy rudy wygląda ekstra

Gość gość
Szczerze to żaden problem. Tak samo np jeden brunet mi się podoba, drugi brunet jest brzydki. Kolor włosów nic do tego nie ma. Poza tym ktoś kto mi się podoba dla innej kobiety będzie nieatrakcyjny i odwrotnie. Dla mnie nie ma problemu z tymi rudym włosami.

Gość gość
Tak jak nie każdy brunet czy blondyn może się podobać, to tak samo jest w przypadku rudzielców.

Gość gość
Hej, Poszukuję miłej i sympatycznej dziewczyny z Poznania lub okolic, która miałaby ochotę wybrać się ze mną na weselę kolegi. Ważna jest dobra zabawa, osoba nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów. Osoba zdecydowana proszę o kontakt na nr. 603352875