Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham swoja coreczke! :)

Polecane posty

Gość gość

Jest taka slodka i kochana. Ma 3 miesiace, praktycznie nie placze, lezy w bujaczku, macha lapkami, gaworzy cos pod noskiem i ciagle sie usmiecha :) w nocy spi od 22 do 5 bez pobudki :) nie miala nigdy kolek mimo tego, ze jest wczesniakiem z 35 tyg. Jest zdrowiutka jakby jakas zlisliwa mama chciala napisac, ze pewnie cos z nia nie tak :p

Gość gość
Ja tez kocham swoja, chodz 3 miesiace to miala prawie 2 lata temu... Ale niedlugo bede miala synka i bede przerabiala to co ty teraz. Gratuluje ci i zycze powodzenia.

Gość gość
Rzyg.

Gość gość
jak ma 3 m-ce to nie gaworzy tylko głuży. Własnie tak sie znasz na dzieciach, czyli nijak. Jak pozostałe drzemki?

Gość gość
Nie musze sie znac i wcale mi to nie przeszkadza :p wazne, ze dziecko jest zadowolone, gaworzy, gluzy, mowi wszystko jedno :) drzemki w ciagu dnia ma dwie, rano godzinna, i 2-3 godzina popoludniu :) dzieckiem zajmuje sie zupelnie sama, nie mam nikogo do pomocy a chodze wyspana i zadbana bo mala mi na to pozwala. Zycze wszystkim mamom takiego skarba :)

Gość gość
Ja też kocham swoją trójkę dzieci ,ale to chyba normalne kocham je także jak są niegrzeczne a nie tylko dlatego,że się idealnie zachowują .Jak twoje przestanie być spokojnym bobasem a zacznie rozrabiać to już nie będziesz kochać ?tak jakoś to dziwnie przedstawiłaś powód tego kochania.

Gość gość
Niedlugo pojda zeby.napisz na forum jak sie wyspalas w sierpniu.bo na bank bedzie bek i ryk

Gość gość
Ja corce dawalam na zeby Camilie lub Osanit i byl spokoj. Polecam. A na stan podgoraczkowy Viburcol. U syna bede stosowala to samo.

Gość gość
Widzisz, a ja kocham mojego synka, ma 8 miesięcy, miałam wiele nieprzespanych nocy przez niego, miał kolki, jak mu wychodziły ząbki to ciągle ciągle płakał. Do teraz w nocy budzi się od 2 do 5 razy na karmienie. Ale pomimo wszystko go kocham nad życie i cieszę się że jest zdrowy. Bo się nie kocha za coś, tylko pomimo.

Gość gość
A na kolki jest dobra woda koperkowa Woodward's.

Gość gość
Masakra jakie niektore mamy zazdrosne? Sfrustrowane? Ktos sie cieszy to trzeba mu zaraz szereg wad wytknac :) mala czasem placze, owszem ale tak ja kocham, ze mi to wcale nie przeszkadza... aa i mamy, ktore pisza, ze kochaja mimo, ze placze, ma kolki i takie tam, podzielcie sie jakie mialyscie mysli w chwilach tego placzu :-D tez tak kochalyscie bezwzglednie? Haha

Gość gość
18:27 to samo mi przyszło na myśl.jakby miała małego wrzaskuna to już by go nie kochała?Na to wygląda,bo jako jedyny powód swojej miłości do córki podała to,że jest grzeczna

Gość gość
gość dziś Masakra jakie niektore mamy zazdrosne? Sfrustrowane? Ktos sie cieszy to trzeba mu zaraz szereg wad wytknac usmiech.gif mala czasem placze, owszem ale tak ja kocham, ze mi to wcale nie przeszkadza... aa i mamy, ktore pisza, ze kochaja mimo, ze placze, ma kolki i takie tam, podzielcie sie jakie mialyscie mysli w chwilach tego placzu smiech.gif tez tak kochalyscie bezwzglednie? Haha xxxxxxxxxxx Ty tępaku,kocha się wtedy jeszcze bardziej i myśli tylko o tym jak ulżyć maluszkowi w cierpieniu.Jak twoja zacznie ząbkować to w/y/p/i/e/r/d/o/l/i/s/z ją prze okno?Dziwne to twoje rozumowanie:O

Gość gość
A dlaczego dzieckiem zajmujesz się sama?Pan tatuś się ulotnił?:D hahahahaaa

Gość gośćula
bez znaczenia czy sama czy z ojcem ,bardzo pozytywny temat,malutka to czuje :)

Gość gość
Jak moja corka plakala to uwazalam to za normalne. Dzieci czasem placza, bo maja ku temu rozne powody. Nie ma co sie goraczkowac, tylko zlokalizowac przyczyne i zastosowac odpowiednie kroki/srodki w celu jej zniwelowania, uspokajajac tym samym dziecko. Proste.

Gość gość
No to twoja córka ma szczęście,że jest cicha,bo w przeciwnym razie miałaby z tobą przechlapane:O co to za matka,która kocha dziecko pod warunkiem,że jest grzeczne...

Gość gość
ja tez mam 3 mieieczna córecze,tez wczesiaczka i jest prze słodka,ma sliczne duże migdałowe oczka:)

Gość gośćula
a wy jesteście uposledzone czy na takie się kreujecie? autorka nie napisała nigdzie że kocha ja za to że jest grzeczna,kocha ja bo jest,ja pierdzielę zawsze potraficie spieprzyć pozytywne lub ciekawe tematy. Autorka jest szcześliwą mamą ,rozpiera ja duma i radosć to sie dziewczyna uzewnętrzniła,a że padło akurat na to durne forum to trudno.

Gość gość
ula nie podniecaj się tak,bo będziesz miała gacie do prania

Gość gośćula
Podniecam sie bo tylko same tematy narzekaczy malkontentów,albo pragną dziecka albo już mają i zle bo celulit bo noce nieprzespane. Ewentualnie od groma tematów o facetach i seksie,a tu trafiam na pozytywny wpis i się cieszę szczęściem tej rodzinki.

Gość gość
Ja zazdroszczę takiego spokojnego niemowlęcia. Mojej siostry syn też był takim niemowlakiem, teraz jest w gimnazjum i tak daje popalić, że głowa małą. Małe dzieci mały kłopot , duże dzieci duży kłopot. I jeszcze moje ulubione powiedzenie " Kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci ten ma smród "

Gość wifigdańsk
autorko popieram w cąłej rozciągłosci i fajny temat wogole-wkoncu jakis pozytywny,fajnie ze nie wieczne narzekania i biadolenia tylko opisujesz to co ja podobnie czuję-prawdziwą milosc, matki do dziecka,niezależną od niczego. zycze wam jaknajlepiej:)

Gość gość
Ja też kocham swojego synka. Mimo że dzisiaj na ulicy głośno wrzeszczał bo nie chciał ze mną iść i wywijał rękami i nogami i musiałam go nieść w poprzek na obu rękach i wszyscy sie na nas patrzyli nawet żule którzy siedza często na murku, w sumie to tak wrzeszczał że go słychać było na całą ulicę. No ale i tak go kocham. Jest prześlicznym chłopczykiem. Dzisiaj wieczorem czarował mnie oczami i muskaliśmy się noskami i jak spytałam czy kocha mamusię to przytulił sie i powiedział "tak" :) Za niedługo pójdziemy na wesele i ubiorę mojego księcia na elegancko i będziemy razem tańczyć

Gość gość
a cycem karmisz???

Gość gość
Moj synek tez byl spokojnym bobasem spal tak samo 22-5 i 2 drzemki w ciagu dnia zero kolek i bezbolesne ząbkowanie:)teraz przechodzi bunt dwulatka :)tak go kocham ze bym go zjadła normalnie:))super jak dziecko zaczyna wszystko rozumieć i mówić:)

Gość gość
I wredne baby wynocha idźcie gdzie indziej wyładowywać waszą frustracje.

Gość gość
Zazdroszcze... tez mam wczesniaka i mamy duuzo problemow.. zdrowe malenstwo to bylo marzenie a teraz? Az sie wszystkiego odechciewa :/ Ma dwa mies i zyje zupelnie w swoim swiecie.. :/

Gość wifigdańsk
:)

Gość wifigdańsk
on moje obie urodziły się w 41.t. wiec to tez nie było tak za fajnie łazić z brzuszkiem po terminie:)