Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda0891

Pozytywna książka dla mamy

Polecane posty

Gość magda0891

Hej, szukam jakiejś książki dla mamy z pozytywnym przesłaniem, może być coś w formie poradnika. Mama jest trochę podłamana i na ogół smutna, chciałabym jej jakoś pomóc, myślę że książki mają wielką moc, dlatego od tego zaczynam :) Jakieś propozycje? Z góry dziękuję!

Gość magda0891
mama jest smutna, bo tata często chodzi do sąsiadki na noc :(

Gość magda0891
bardzo śmieszne. oczywiście nie ja pisałam powyższy post... nie było tematu, widzę, że ludzie wolą komuś dopieprzać niż pomóc.

Gość magda0891
w tyłek sobie wsadź swoją pomoc

Mam dla Twojej mamy książkę idealną! W sam raz, żeby podnieść ją trochę na duchu. Już jutro w Matrasie premiera książki Nicka Vujicica "Bez granic!". Człowiek, który od urodzenia nie ma rąk ani nóg, daje rady innym, jak być szczęśliwym, jak cieszyć się z tego, co się ma, jak radzić sobie z codziennymi przeszkodami. 30 kwietnia widziałam go w Poznaniu na żywo! Tego nie da się opisać, ten człowiek jest po prostu MOTYWACJĄ. Bardzo polecam! ;)

Gość demrr
Mamie głupio polecać "Zanim dopadnie nas czas" mój ostatni nabytek w Matrasie, ale jeśli nie jest przewrażliwiona na punkcie mijającego czasu to spoko, może być.

Gość gość
To zależy jaką ona lubi tematykę ;-) Moja mama dostała na dzień kobiet nowego Greya ode mnie. Ponad 20 zł na Livro. Jeśli jest luźna i ogólnie fajna, to też możesz jej w tej samej księgarni, za te same pieniądze kupić Sztukę obsługi penisa. Wiem, że dla typowej mamy tytuł odstraszający, ale to naprawdę wciągająca książka ;-)

Gość Llianna

Jeśli lubicie czytać poradniki podzielę się z Wami moim ostatnim odkryciem - książką Vademecum Bezpiecznej Rodziny. Bardzo mądre podejście do bezpieczeństwa bliskich. Polecam przeczytać każdemu, a w szczególności rodzicom :)