Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w call center

Polecane posty

Gość gość

Planuje na wakacje załapać się w ccig. Ma ktoś jakieś doświadczenie? Ciężka jest rekrutacja, szkolenie,praca? Ile się zarabia? I jaka jest tam atmosfera?

Gość gość
Ktoś coś kiedyś?

Gość gość
Ja coś kiedyś. Nie polecam.

Gość gość
Tak, ja. Praca ciezka, zalezy tez gdzie, jesli zwykle info masz podawac to ok, ale jesli bedzie to praca dla inkasso np.to wsplczuje. Ja pracuje dla pewnego znanego ooperatora, do inkasso im daleko, ale chyba nie musze wspominac ile ja sie dziennie musze wysluchac. ...

Gość gość
Ja w Opolu będe pracować. Czyli łatwiej jest pracować na połączeniach przychodzących tak? Czemu jest źle?

Gość gość
Wiadomo ze na przychodzacych, ale w inkasso np.to przeciez nie tylko outband, rowniez inbound, wyobraz sobie telefon od wscieklego dluznika, które go nie obchodzi, ze ty tylko przyjmujesz telefony:O

Gość gość
Właśnie niedawno zatrudniłam się w call center. Firma ok. Ludzie bardzo mili i pomocni moze to wyjatek od reguły( niema czegos takiego ze couch stoi ci za plecami i czeka na wpadke) rozmowy sa losowo sprawdzane i jest sie wzywanym na rozmowe ale jest ona w celu pomocy i wytlumaczenia co bylo źle i co trzeba poprawic,przestrzegane przerwy,wynagrodzenie platne w terminie dla dobrych sprzedawców szybka mozliwosc przejscia na umowe o prace.minusbezplatne szkolenie ktore jest kiepskie bo nie ucza podstawowej rzeczy która mamy robic sprzedawać oferty jest ich kilkadziesiat nie naleza sie kazdemu klientowi czasami opowiada sie glupoty klient jest zainteresowany chce to wziąść i przy zamówieniu okazuje sie ze nie przechodzi bo sie temu klientowi to nie nakeży ( czyli czesto robimy z siebie debili).niska stawka 7 zl. Netto na godzine przy umowie zlecenie tylko jak sie wyrobi limity i dostanie premie pensja jako tako wygląda do 1500 na ręke.