Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GDA_29_on

Gdańsk poznam atrakcyjną dziewczynę zapłacę

Polecane posty

Pisałem już dzisiaj w dziale erotycznym , ale tutaj może więcej osób to przeczyta :) Jak w temacie, mam 29 lat, jestem z Gdańska. Nudzi mi się strasznie, ciągle jestem sam, małe szanse na poznacie jakiejś fajnej dziewczyny, więc chętnie zapłacę atrakcyjnej dziewczynie za miłe chwile spędzone razem :) Tak, wiem, mógłbym pójść do burdelu, ale to nie dla mnie, nigdy tam nie byłem i nie zamierzam chodzić. Nie uważam też takiej formy sponsoringu za prostytucję i nigdy nie będę Cię tak traktował. Wiadomo, że ani Ty, ani ja nie pójdziemy do łózka z kimś, kto nas odrzuca, także naturalne jest, że wcześniej jakaś wymiana zdjęć, potem spotkanie na kawę, piwo, aby pogadać. mój email: ploplop001@gmail.com Stawki do ustalenia.

Gość GDA_29__on
Zapomniałem dodać - fajni faceci też mile widziani, tylko najpierw muszą podesłać zdjęcie sprzętu ;). Dobrze zapłacę, tak że warto!Chłopaki, wbijajcie na mojego maila!

I tak szuka się personelu do burdelu :(. x Potem pan zażyczy sobie, by dziewczyna obsłużyła jeszcze jego kolegę i następnego. I cały czas będzie zapewniał, że ...Nie uważam też takiej formy sponsoringu za prostytucję i nigdy nie będę Cię tak traktował... x Gdyby rzeczywiście szukał konkretnej dziewczyny, to sprecyzowałby wymagania dotyczące wieku, wzrostu, tuszy, wykształcenia. A do burdelu nada się każda :(. x Gdyby rzeczywiście chciał poznać kogoś dla siebie, to gdańskie gazety, przepełnione są ogłoszeniami (ze zdjęciem) pań, które gotowe są przyjeżdżać do klienta. x Tak więc facet albo szuka pracownicy do burdelu, albo jest niebezpiecznym zboczeńcem, do którego normalna prostytutka dobrowolnie nie pojedzie :(.

Gość gość
Serio myślisz że zgłoszą ci się 'normalne' dziewczyny? Takie oferty wyłapują prywatne prostytutki co to na własnę ręke w swoim mieszkanku przyjmują i ogłaszają sie na roksa. Nawet nie bedziesz wiedziałc czy to zupełna amatorka, cichodajka czy wyrachowana prostytua

Gość gość
dam ci przez neta chcesz

nie jestem żadnym zboczeńcem, ani nie szukam d****** szukam bardziej koleżanki, z którą od czasu do czasu bym się spotkał i miło spędził czas.