Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie wymiksowac z umowionego spotkania bez podania prawdziwej przyczyny?

Polecane posty

Gość gość

Pilne

Gość gośćula
przyjaciele czy typ którego nie chcesz ?

Gość wifigdańsk
hehe to chyba zalezy od bardzo wielu czynnikow

Gość gość
Kolezanka z ktora sie wzesniej umowilam..a przyjezdzaja znajomi z ktorymi sie nie widzialam ok 2 m i chce z nimi sie zobaczyc..a tej kolezance nie chce mowic prawdy bo mi glupio...i niestety nie da rady tego pogodzic

Gość wifigdańsk
to faktycznie ciezka sytuacja. jelsi kolezanka ma szanse odkryc prawde-to lepiej ją sama powiedz.

Gość gość
Powiedz jej że nie możesz się spotkać bo ci chomik zdechł

Gość gość
Ja bym powiedziała, że "wiesz co, tak wyszło, że nie mogę się jednak z tobą spotkać tego dnia. Spotkamy się ... (tu inny, konkretny termin)?" Bez tłumaczenia. Aczkolwiek, jeśli jakimś sposobem dowie się dlaczego ją olałaś, to będzie jej bardzo przykro. Bardziej, niż gdybyś od razu powiedziała jak to wygląda, że ich nie widziałaś itp.

Gość gość
powiedz że cycem karmisz:P

Gość gość
Powiedz że wielki zmutowany pająk odgryzł ci rękę i musisz jechac do amazonii w poszukiwaniu rzadkiego gatunku salamandry z której śliny tamtejszy szaman sporządzi eliksir dzięki któremu odrośnie ci utracona kończyna. Albo nie wiem, powiedz że ci coś wypadło czy coś.

Gość gość
Problem z d**y. I po co ukrywać cokolwiek? Ja powiedziałabym normalnie bez ogródek, że przyjeżdżają znajomi, więc przełożymy swoje spotkanie na inny termin. Dodałabym, żeby również wpadła na to spotkanie, jeśli ma ochotę. Jak ma trochę taktu to i tak nie skorzysta. Wielokrotnie w ten sposób przekładałam spotkania i nikt, absolutnie nikt nigdy nie miał mi za złe. Co z tego, że jej coś tam naściemniasz, skoro prawda może wyjść na jaw i dopiero będziesz czuła się niekomfortowo.

Gość gość
:D ja obstawiam opcje ze zmutowanym pajakiem... Moze sie dziewczyna przynajmniej posmieje tak jak ja:D

Gość gość
powiedz, ze masz chore dziecko...

Gość gordoon
powiedz że NASA zaproponowała ci lot na Marsa na pierwsze spotkanie z obcymi ja zawsze tak się wymiksowuje ze spotkań i zawsze łykają

Gość gość
najlepszym sposobem na wymiksowanie się ze spotkania jest wejście do wielkiego miksera dodanie lodu i zrobienie szejka