Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sieć neuronowa

not found

Polecane posty

Gość gość
głosuję na Dudę tak jak i większość Polski :)

Gość gość
Mam już dość, aż strach otworzyć lodówkę bo wyskoczy z niej Komorowski, tak, w Telewizji wszędzie serwują nam Komorowskiego od rana do nocy tylko Komorowski, kupują czas telewizyjny dla Komorowskiego za nasze podatki, a dla A. Dudy czasu nie ma na antenie a jak już trochę go pokażą to tak aby ,co łatwe nie jest ,bo trudno jest go ośmieszyć, za mądry z niego gość. Ten Komorowski nic dobrego nie zrobił dla nas przez 5 lat, a teraz przestraszony ruszył nagle do akcji otoczony sztabem urzędników, którzy są specami od socjo manipulacji, robi to na koszt podatnika z pieniędzy budżetowych,na takie działanie znajdują się miliony złotych. Nagonka na zwierzynę do upolowania aby Komorowskiemu udało się upolować kolejnego jelenia, chcecie być tym jeleniem? My chcemy zmiany, i chcemy rozbić tę klikę rządzącą. Teraz zagłosujemy na Dudę, a na jesieni pozbawimy władzy rządzącą Platformę wraz z jej Tuskiem, Kopaczową i Komorowskim.

Gość gość
Ale to właśnie Dude promują na każdym portalu wy zaklamane pisowkie świnie.

Gość gość
nie jestem jeleniem GŁOSUJĘ na DUDĘ

Gość gość
Oczywiście że na Dudę ! Musimy wspólnie My Polacy coś zmienić !

Gość gość
C***a zmienicie, teraz wszyscy ci co siedzieli w domu, ci co głosowali na Korwina i na SLD i polowa na Kukiza pójdzie głosować na Bronka

jednak zydzi maja łeb na karku i wymyslili dziesiecine czyli 10% od zarobków

Gość gość
Najciekawsze jest kiedy słyszę o tym jak to PIS jest odpowiedzialny za wszystko w Polsce kiedy to był u władzy przez dwa lata pod ciągłą nagonką żydowskich mediów i tak naprawde bez autentycznej władzy...Gdzie sie podziało 8 ostatnich lat autentycznej władzy PO?Ludzie! Obudźcie się.!

Gość gość
szogun won!

Gość gość
Bronek rozjechał Dudusia:D

Gość gość
Poważna klęska Dudy. Przy Komorowskim był jak uczniak przy dyrektorze szkoły. Komorowski odpowiadał rzeczowo i merytorycznie, Duda się plątał, plótł trzy po trzy, nie odpowiadał na pytania, podpierał się JP2 jakby dla prezydenta Polski miało to jakieś znaczenie, wypadł blado, oszołomsko i bez sensu. Komorowski wyraźnie zwyciężył i pokazał jak powinien wyglądać prawdziwy mąż stanu i prezydent Polski.

Gość gość
Polski budżet , to kosmiczna czarna dziura. Skąd za tym ,,Komorowski" weźmie pieniądze na owe zadośćuczynienia i na renty dla żydów za holokaust(sic!)? Powiem Wam skąd - SPRZEDA POLSKIE LASY!!! Dlatego walczy o drugą kadencję. Nie będąc pewnym wyników wyborów jesiennych pierwsze co ,,Komorowski" zrobi po wygranych wyborach zmieni tak konstytucję, aby móc sprzedać perłę Korony Najjaśniejszej RP - lasy. Polacy błagam obudźcie się.! ,,Komorowski" kilka dni temu powiedział cyt. : jest się albo politykiem, albo obywatelem. ,,Komorowski" jest tylko POlitykiem. Interesy Polski są mu obce. Sprzeda naszą Ojczyznę za judaszowe srebrniki i za władzę. Służby, w rękach których jest marionetką, już tego dopilnują.

Gość gość
Dlatego tyle ludzi nie poszło do głosowania.Upodlony, biedny Polak jest karmiony głupotami, którym nadaje się wagę światową. Nasi władcy powinni poświęcić wszystkie myśli i siły co zrobić, żeby wyrwać lud /określenie prof. w telewizjach/ z głodu dzieci, nierówności startu w dorosłe życie wśród młodzieży, braku pracy,nędzy rencistów, beznadzieja dla chorych /kolejki do badan,brak dostępu do leczenia za granicą.Najważniejszą sprawą są zasoby finansowe międzynarodowej oligarchii.Już czas to zmienić.Przegnać PO i zmienić prezydenta a na jesieni cały układ rządzący!!!

Gość igulka77
W razie wygranej pana Dudy na pewno emigracja się skończy zaraz po tym jak prezydent obrazi się na wszystkich przywódców UE Oczywiście Polacy zaczną wracać masowo bo kraje UE tylko będą myśleć o tym jak ich zmusić do wyjazdu. Pierwszy będzie Cameron. Bardzo dobrze, że pan Duda powoływał się na św Jana Pawła. Po wyborze tego pana na prezydenta może jak się będziemy żarliwie modlić do naszego papieża to ten pomoże nam przetrwać te 5 chudych lat. Może nawet jaśnie panujący nam pan prezydent pozwoli tym z innymi poglądami siedzieć w przestronnych klatkach i czasami rzuci jakiś ochłap i wypuści choćby po to żeby podpisać listę obecności w kościele. Nie będzie tak źle, My Polacy damy radę, nie takie dramaty nasz biedny kraj przetrzymał.

Gość gość
:)

Gość gość
Polska to jedyny kraj w Europie, który nie odczuł dotkliwie kryzysu. Nie zauważyliście, debile, że podczas rządów PO cała Europa borykała się z kryzysem gospodarczym? Cały świat to widzi, a wy nie? Zapomnieliście już? Były o wiele ważniejsze rzeczy, niż spełnianie niektórych obietnic.

Gość gość
Komorowski- mąż stanu!!!!. Koń by się uśmiał.Raczej ,,monsz,, I ta dynia-gigant jako pierwsza dama.

Gość gość
głosuję na Dudę. a co PO mi zabroni ? :D

Gość gość
Jest różnica między butą, bufonadą a pewnością siebie tak jak jest różnica między prostakiem i prostym człowiekiem. Komorowski pokazał swoją agresywną stronę. Nie umie utrzymać emocji na wodzy kiedy "pali mu się" stołek Duda wspaniale wystąpił. Poziom i klasa. Głosuję na Dudę.

Gość gość
głosujmy na klatki

Gość gość
Jak wygra Duda to Polska będzie krajem mlekiem i miodem płynąca emeryci będą mieli wysokie emerytury, pracować będzie trzeba do 60 a później jeszcze mniej wszyscy będą zarabiali kokosy ale ja w to nie wierze i głosuje na Komorowskiego.

Gość gość
Boś glupi

Gość gość
Oczywiście że na Dudę ! Komorowski nie zmydli mi oczu bo jego 5 lat prezydentury najbardziej ukazuje kim jest i co zrobił z Polską do spółki z PO wską mafia !

Gość gość
jasne tylko dudapis,macierewicz pawłowicz wróbel oni są tacy tolerancynji,prawdziwi polacy

Gość gość
ZASTANAWIAM SIE NAD TYM DLACZEGO ludzie jada po Dudzie ,bo0 jest przeciwko in vitro jasno i wyraznie to wyjaznił , ja mam tez takie zdanie .I niech mi ktos nie wyjezdza bo mam swoje dzieci i nie rozumiemrodzicow bezdzietnych ,szczeze nigdy bym sie nie zgodziła na taki sposob załodnienia no ludzie na litosc boska .W jakis laboratoriach to jest przechowaywane , a te co zbedne to wawalaja jak smiecia . To jest akurat moje zdanie i mam do niego prawo ,wiadomo takim małzenstwom wspołczuje napewno jest to dla nich tragedia , mnie tylko przeraza w jaki sposob jest to wykonywane ,przechowywane itd. I to ,ze Duda powiedział o Janie Pawle ...przeciez podbno jestesmy katolikami ..i dla nas J.P 2 był wzorem przynajmniej dla mnie był .

Gość gość
Głosuję na Dudę i w du...pie mam co tu piszecie na PiS i Dudę :) Piszecie to za co wam płacą sprzedajne mendy

Gość gość
Każdy inteligentny człowiek glosuje na Dude ci z inteligencją Komorowskiego na niego