Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik samochodowy dla noworodka

Polecane posty

Gość gość

jaki macie? czy sie sprawdza? czy ktoras miala 0-25 kg?

Gość gość
ja mam Maxi Cosi z iso fixem , o ile isofix to super wygoda to w foteliku denerwuje mnie ta wkładka dla noworodka Dziecko powinno mieć ten wałek od wkładki na około głowy a ona jest tak wąska ze mojemu dziecku głowa sie nie mieści , A głowe ma normalną :) Zwróć na to uwage W tym foteliku moja córa jezdziła do 9 mc Teraz jeździ synus

Gość gość
Moim zdaniem nie ma co oszczedzac na foteliku, kup taki do 9 kg a potem wymienisz na kolejna grupe wagowa 9-18 lub 9-25.

Gość gość
Kiddy ProEvolution 0-13. Jest to chyba jedyny fotelik który jak wpinasz do wózka ma podnoszone dno dzięki czemu plecki dziecka leżą bardziej na płasko a nie tak jak w tych wszystkich innych fotelikach. Jest to o wiele zdrowsze dla kręgosłupa. Trochę droższy od Maxi Cosi ale chyba warto.

Gość gość
Najlepiej jest kupować foteliki o mniejszych przedziałach wagowych bo są lepiej dostosowane i wyprofilowane do danej wielkości dziecka a te wszystkie foteliki 0-25 czy 9-39 to tak średnio. Oczywiście dziecko w nich siedzi, fotelik w jakiś sposób je chroni ale kręgosłup też dostaje po d**pe.

Gość gość
ja mam firmy edrema 0-9 kg z wkladka dla noworodka i jestem zadowolona

Gość gość
Kup uzywke ja upolowalam za 70 zl z izofixem...