Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochani kto z was ma w domu grill elektryczny ?prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

dostalam taki maly grill elektryczny w prezencie i nie wiem w sumie jak go uzywac... ma 700 vat i powierzchnie non stick,taką teflonowa czarną. nigdy nie uzywalam takiego grilla i chcialabym na nim cos spróbowac zrobic...moze ryby jakies ,ale nie wiem jak je na nim przyrzadzic by nie byly suche jak wiór i twarde. moze ktos z was podpowie mi co i jak grilluje na takim grillu:)byle nie mięso bo jestem jaroszem:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
EJ TAM

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jestes jaroszem i jesz ryby, no co za glupia k*****a :o

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jaroszem nie wege :o i kto tu jest głupi?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tak jestem jaroszem i jem ryby bo jarosz nie je tylko mięsa wegetarianin nie je ryb.doedukuj sie bo zrobilas z siebie kretynke tym naskokiem na mnie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
gość dziś ryba to roślina! hahahha ale się skompromitowałeś :d

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
rybe ciezko na grillu upiec ,zeby nie byla sucha jak wiór.niestety.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Łososia dzwonki można :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ale jak tego lososia piec?zalac czyms zeby byl mieciutki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
róbta co chceta prąd to syf a teflon jeszcze bardziej jarosz też dba i o to żeby nie żreć w plastiku i tak można by do wieczora

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Fakt że jakiś frajreR Z Mińska Maz. parę lat nazad rodzinę zatruł bo zrobił szybko grilla z niemądrego surowca i 11 osób wylądowało w szpitalu,, nie był to teflon oczywiście ten morduje powoli,,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ŚMIEJĄ się ze mnie że nie podgrzewam w mikrofali mam ją do technicznego eksperymentowania taki mały ,,tesla,,ja mam szlaban psychologiczny bo lubię czytać inni mają wolność i rachunki za własną niefrasobliwość?Spróbować można zawsze ale świadomość rzeczy to co innego a że zasmakuje to też prawda i nie przypali i z myciem łatwo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
rybą trzeba zawinąć w folię aluminiową i nic nie będzie za suche

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Na takim grillu ja robie prawie wszystko. Rybę, steki, hamburgery, warzywa. Zawsze przed rozgrzaniem smaruję teflon odrobiną oliwy, pędzelkiem. I piekę tak jak na zwykłej patelni.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dzisiaj mam pstrąga, smaruję go oliwą, posypuję przyprawami, i piekę ok 5 min z każdej strony. Lub warzywa, marchewka w plasterkach, cukinia, papryka, pomidory-przekrojone na pól też są pyszne, wszystko natarte leciutko oliwą, grill też można lekko wysmarować. Tosty z pomidorem i mozarella.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×