Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochani kto z was ma w domu grill elektryczny ?prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

dostalam taki maly grill elektryczny w prezencie i nie wiem w sumie jak go uzywac... ma 700 vat i powierzchnie non stick,taką teflonowa czarną. nigdy nie uzywalam takiego grilla i chcialabym na nim cos spróbowac zrobic...moze ryby jakies ,ale nie wiem jak je na nim przyrzadzic by nie byly suche jak wiór i twarde. moze ktos z was podpowie mi co i jak grilluje na takim grillu:)byle nie mięso bo jestem jaroszem:)

Gość gość
EJ TAM

Gość gość
jestes jaroszem i jesz ryby, no co za glupia k*****a :o

Gość gość
Jaroszem nie wege :o i kto tu jest głupi?

Gość gość
tak jestem jaroszem i jem ryby bo jarosz nie je tylko mięsa wegetarianin nie je ryb.doedukuj sie bo zrobilas z siebie kretynke tym naskokiem na mnie :)

gość dziś ryba to roślina! hahahha ale się skompromitowałeś :d

Gość gość
rybe ciezko na grillu upiec ,zeby nie byla sucha jak wiór.niestety.

Gość gość
Łososia dzwonki można :)

Gość gość
ale jak tego lososia piec?zalac czyms zeby byl mieciutki?

Gość gość
róbta co chceta prąd to syf a teflon jeszcze bardziej jarosz też dba i o to żeby nie żreć w plastiku i tak można by do wieczora

Gość gość
Fakt że jakiś frajreR Z Mińska Maz. parę lat nazad rodzinę zatruł bo zrobił szybko grilla z niemądrego surowca i 11 osób wylądowało w szpitalu,, nie był to teflon oczywiście ten morduje powoli,,

Gość gość
ŚMIEJĄ się ze mnie że nie podgrzewam w mikrofali mam ją do technicznego eksperymentowania taki mały ,,tesla,,ja mam szlaban psychologiczny bo lubię czytać inni mają wolność i rachunki za własną niefrasobliwość?Spróbować można zawsze ale świadomość rzeczy to co innego a że zasmakuje to też prawda i nie przypali i z myciem łatwo?

Gość gość
rybą trzeba zawinąć w folię aluminiową i nic nie będzie za suche

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Na takim grillu ja robie prawie wszystko. Rybę, steki, hamburgery, warzywa. Zawsze przed rozgrzaniem smaruję teflon odrobiną oliwy, pędzelkiem. I piekę tak jak na zwykłej patelni.

Gość gość
Dzisiaj mam pstrąga, smaruję go oliwą, posypuję przyprawami, i piekę ok 5 min z każdej strony. Lub warzywa, marchewka w plasterkach, cukinia, papryka, pomidory-przekrojone na pól też są pyszne, wszystko natarte leciutko oliwą, grill też można lekko wysmarować. Tosty z pomidorem i mozarella.