Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Kukiz skomentował jakoś wizytę Komorowskiego u Wojewódzkiego?

Polecane posty

Gość gość

Czy jeszcze czekamy na reakcję PO emisji programu? :)

Gość gość
A co wyrocznia jakaś? Chory jesteś

Gość gość
zdrowy i ciekawy co powie i Wojewódzkim, z którym niedawno razem obalał obecny system a teraz ten sam zaprasza barona tego systemu :)

Gość gość
Bo telewizja robiła to specjalnie, w ostatnim czasie promowała Kukiza po to,żeby ludzie zaczęli głosowac na niego a nie na Dude, byli pewni że Kukiz i Komorowski znajdą się w II turze i że Komorowski wygra. Naprawdę nie widzicie,że wszyscy wami manipuluja i robią z was idio**tow ? I mają gdzies to ze dużo osob wyjedzie, im to na ręke że zostaną w kraju osoby którymi będzie się dało łatwo rządzić. Jak tylko dowiedziałam się że w 1 turze wygrał Komorowski i Duda to już byłam pewna że nie składam papierów na studia w Polsce. Napisalam właśnie ta chorą mature która przeszła cudowne poprawki i niedługo wyjezdzam, naprawdę wierzyłam w zmiany, ale na jesień niech każdy kto ma trochę rozumu idzie głosować na Kukiza

Gość gość
dziś Od kilku lat mieszkam za granicą, ale żadnych wyborów nie przepuszczam, może w końcu pojawią się warunki do powrotu. Jestem liberałem gospodarczym, chcę minimalnego państwa i niskich podatków, tylko takie warunki skłonią mnie do powrotu.

Gość gość
Ja się popłakałam z nerwów jak zobaczyłam wyniki 1 tury. Naprawdę przez chwile myslałam że będe mogła zostać w Polsce z przyjaciółmi i rodziną,no ale niestety.. Zamiast podróżować za granicę , do innych krajów , do nowych miejsc , to będe mieszkac za granica a podróżowac do swojego kraju w odwiedziny..

Gość gość
chyba należy płakać nad Twoją naiwnością skoro miałaś nadzieję, że nowy prezydent-jakikolwiek- spowoduje abyś miałą pracę, dobrą kasę i mieszkanie. Weź się puknij i nie chisteryzuj

Gość gość
Na szczęście Kukiz ma poglądy wolnorynkowe, jest przeciwnikiem rozbudowanej biurokracji i mieszania się państwa w gospodarce. Mam nadzieję że antysystemowcy połączą siły i wspólnie wystartują w wyborach do sejmu.

Gość gość
Czemu się poplakalas ? Przecież wygrał Duda :-)

Gość gość
Wydaje mi sie ze Kukiz nie komentował wizyty Pustaka u Prostaka

Gość gość
Nie posrajcie się z tym Kukizem, następny palant, który was obrobi jak go wybierzecie.

Gość gość
Kukiz ma teraz inne sprawy na głowie. Niedawno umarł jego ojciec.

Gość gość
Nie posrajcie się z tym Kukizem, następny palant, który was obrobi jak go wybierzecie. x gorzej już być nie może, Kukiz jest deską ratunku

Gość gość
Fenomen Kukiza polega na tym,że reprezentuje sobą wartości/uczciwość,nieugiętość i kręgosłup moralny/,które ktoś za wszelką cenę chce nam zabrać.Ludzie już zaczynają widzieć,że bez tych wartości nie ma sensu życia.To trochę tak jakby człowiek mial wybór żyć albo nie.

Gość gość
teraz