Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O abstynencji rozmowa

Mało która singielka niebędąca dziewicą jest abstynentką seksualną

Polecane posty

Gość O abstynencji rozmowa

Większa część jednak czasem z kimś się jednorazowo lub parę razy prześpi. Smutne to.

Gość gość
I tak ich nikt nie chce na stale ze wzgledu na puszczalstwo :)

Gość gość
Nie wiem o kim piszesz, jeśli kobieta jest sama i się puszcza na lewo i prawo to k*rwa, a facet to k*rwiarz. Tyle w temacie, każdy facet gdy taka zaliczy powie o niej to samo. byłam sama 2 lata i nie spałam z nikim.

Gość gość
Takie zawsze będą same, żaden normalny facet nie zwiąże się z taka puszczalską, która może mieć każdy.

Gość gość
No cóż skoro nikt nie chcial cie tknąć to żyłaś w celibacie. Ja bym się tym nie chwaliła paszkwilu.

Gość madry facet nie chcialby
kobiety, ktora nie potrafi trzymac nog razem. od singielki oczekuje sie abstynencji seksualnej. seks jest dla kobiet w stalych zwiazkach.

Gość gość
Szanuje się na tyle, że byle kto mnie nie dotknie paszkwilu. Nie jeden chciał, ale nie jestem tobą :)

Gość gość
A jaki masz dowod na to ze przez dwa lata tylu do ciebie startowalo a ty nic? NIE MASZ! a my zawsze sobie dopowiemy ze i tak zanizacie swoje statystyki ;)

Gość gość
co za problem znaleźć chętnego na seks, wystarczy wbić się w kieckę i iść do klubu :o

Gość od porzadnej singielki
nalezy oczekiwac bycia abstynentka seksualna. no ale czego oczekiwac od kobiet, ktore nosza gigantyczne dekolty i szorty odslaniajace posladki.

Gość gość
Ja mam męża brzydulko i seks parę razy dziennie. Takie maszkary jak Ty jadą na ładniejsze dziewczyny a same by nogi momentalnie rozłożyły gdyby tylko jakiś desperat je zechciał.

Kogo to obchodzi co z własną dupą robią singielki? Niech sobie sypiają z kim chcą życie jest za krótkie na jakiekolwiek abstynencje.

Gość gość
Jestem śliczna paszkiwlu i obecnie za*ebistego partnera i również seks kilka razy dziennie,a on żyje ze świadomością, że ma z**jebistą porządną kobietę paszkiwlu :)

"od porządnej singielki należy oczekiwac bycia abstynentką seksualna." xxx co za ludzie. jak pies ogrodnika. sam nie zje i innym nie da:O

Gość do Piotrek_MD
a Ty bys chcial panne, ktora jako singiela uprawiala seks, moze nawet analny i miala np. 15 partnerow?

zreszta skąd takie wnioski, że każdemu daja jak tobie żadna nie dała? zakrawa mi to na spekulacje jeżeli nie prowokacje:P

Gość gość
Nie zapluj się, nawet własnych wyzwisk nie umiesz wymyśleć tłumoku. Nie dość że maszkara to jeszcze głupia. Oj skrzywdził cię rodzice, skrzywdzili.

Gość do gość dziś 11 30
a duzo mialas partnerow przed nim?

Gość gość
oj paszkiwlku kochany, męża masz czyli jednak ktoś się nad tobą zlitował i wziął.. nie tłumacz się, że jako singielka byłaś dostępna dla każdego napalonego ;)

Nie wiem którym będę ale mam nadzieje zawsze, że ostatnim. Sam też korzystam z życia i nie oceniam nikogo bo byłbym hipokrytą. 15 partnerów to sporo ale jeszcze bym przeżył.

Gość gość
Z tego co wiem, facet korzysta z takiej i zostawi, bo nawet w oczach kolegów wygląda na frajera, skoro każdy jego kobietę może mieć. Choć znam i taki przypadek, że facet dla zabawy i żeby spuścić z krzyża jak to mówił był z taką, ale pojawiło się dziecko, więc musiał wziąć ślub i co z tego, siedzi z nią bo siedzi, bo dziecko, sam mówi że życie sobie zmarnował.

Gość gość
Pa pa brzydalu, idę zająć się dziećmi, nie byłam bo w moich czasach nie było takiej rozwiązłości. Śmieszą mnie tylko takie święto/ jebliwe panienki jak ty.

Gość gość
Haha idz idz sie pogoń jak za czasów wolności..tylko kase weż papa

Gość do Piotrek_MD
a ja wole szukac porzadnej

Gość gość
każdy normalny woli porządna niż dupodajkę.

Gość gość
Ja jestem 7 lat sama i od tego czasu z nikim nie spałam ale jestem oziębła i prawdopodobnie jesli kogos poznam to tez seksu nie bedzie

To szukajcie, ja się tylko wypowiedziałem za siebie. Dla mnie najważniejsze jest żeby mnie nie zdradzała. Pewnie, że lepiej być z dziewicą ale jakbym był z taką która miała wcześniej kilku to nie robiłbym z tego problemu :)

Gość gość
desperat weźmie co leci, byleby była

Gość gość
do Piotrek_MD dziś a Ty bys chcial panne, ktora jako singiela uprawiala seks, moze nawet analny i miala np. 15 partnerow? xx Uuuu może nawet analny... ha ha ha ha. Ty się lepiej zastanów czy panna na którą ty lecisz, chciałaby mieć *****cza za swojego faceta. Zakładam, że jesteś płci męskiej i zaliczyłeś więcej niż 15 panienek.

Gość gość
Napisałam, że idę do dzieci. Nie umiesz czytać ? Czy zamierzasz dzieci obrażać? Aż taka szmata z ciebie?