Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygładzić włosy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny , jakimi kosmetykami wygładzić włosy , bardzo plączące się po umyciu.

Gość gość
Zrobić sobie keratynowe prostowanie- kupić na allegro preparat i masz spokój na jakieś 3 miesiące ;)

Gość gość
A po co jakichś goowien używać, wystarczy maseczka z oliwy, jajka i cytryny co jakiś czas

Gość gość Edyciak
Możesz spróbować zabiegu laminowania włosów. Firma Marion ma gotowe saszetki z kosmetykiem.

Ja do "walki" z moimi kręconymi i puszacymi się włosami stosuje jedwab po umyciu, gdy włosy już trochę same podeschneły (bez żadnej suszarki!), a na jakąś godzinkę przed myciem włosów nakładam na końcówki olej kokosowy, który sprawia że włosy ładnie się błyszczą, nie wyglądają na przesuszone i dodatkowo dzięki olejowi kokosowemu nie rozdwajają się końcówki

Gość gość
o kurcze ! jaki tani ten olejek na trena.pl ???? ja za swój płaciłam o dyche drożej :(

To nie jest czysty olej arganowy, tylko zawiera jego dodatek. Olejowanie jest najlepsze i tu już mniej ważne jaki olejek zastosujemy, czy kokosowy czy amlę czy arganowy czy migdałowy. Ważna jest systematyczność.

Potwierdzam, do wygładzenia włosów świetnie nadają się olejki arganowe dostępne w każdej sieciówce. Koszt nie przekracza 10 zł.