Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czyżby jej nie zależało

Umówiłem się na randkę, ona miała bluzkę na ramiączkach i nieogolone pachy

Polecane posty

Gość gość
długa ta wypowiedz ,ja wolę radość życia bez większych analiz

Gość do gośćzwierzedelikatne
jutro bede swiezy i wypoczety ;) nie moja wina, ze nieogolone pachy u kobiety w bluzce na ramiazkach sa czyms wysoce razacym - chyba tylko fetyszysta moze to lubic

Gość gość
Tak wiem że tu siedzą prymitywy którzy żyją tylko jednozdaniową wymianą zdań, a uwierz mi przeczytanie tego posta trwa krócej niż ogolenie pach, a jednak jesteś zbyt leniwy na to by to zgłębić, to co ty dopiero oczekujesz od kobiet. Żeby czegoś wymagać to trzeba samemu nie być leniem

Gość gośćzwierzedelikatne
ale to nie ja pisałam że śmierdzisz ja delikatna hehe a to Ty jesteś autorem ,mhm więc powiem że gdybym miała spotkanie z kimś kto przyprawia mnie o zawrót głowy nie byłoby opcji żebym nie wyglądała jak bogini w miarę moich możliwości ,p.s.koleżanko to ja pisałam o radości życia on niewinny no ale ja żyję tak jak chcę więc może nie umiem się wczuć w wasze role

Gość do gośćzwierzedelikatne
a gdyby nie przyprawial cie o zawrot glowy, to juz bys nie musiala byc swiezo ogolona? :P

Gość gość
haha wtedy może być nieco inaczej ale jednak nie tak drastycznie jak twoja koleżanka ,tak to może być na jakiejś dzikiej wycieczce do buszu w szkole przetrwania, ale jak są warunki dostęp do łazienek to u mnie niemożliwe takie widoki,oceniam że koleżanka Cię lubi ale nie osłabiasz jej,ale zmienić ten stan też możliwe:-)

Wyglądało to na ok. trzydniowy zarost, za to dekolt wybrała spory.

Gość gość
a ty sie wszedzie golisz?

Gość gość
niektorzy nie lubia ogolonych

Gość gość
czy wszyscy sie golicie?

Ja już pisałem - pachy golę i to regularnie, natomiast nie znam faceta lubiącego nieogolone pachy.

Gość do  gość dziś 15 54
co masz na mysli z ta rasowa samica?

jak można nie golić pach, ja piertolę, niegolenie czegokolwiek innego da się jeszcze wyjaśnić, ale pachy? k****, pot, niewygodne, a w koszulce na ramiączkach wygląda jak małpa. ja bym na miejscu autora nabrała obrzydzenia do takie niechlui, która się jeszcze szczyci swoim syfiarstwem:(

ja nie rozumiem związku między włosami pod pachami- o ile można to nazwać włosami, skoro mówisz, że to 3 dniowy odrost, więc zapewne były maciupkie, a że czarne to widoczne- a tym, czy kobiecie na Tobie zależy. przebrała się szybko po pracy, założyła ładną bluzkę, przyszla na spotkanie mimo że mogła iść na kanapę się pierdzielnąć i odpoczywać. a Ty teraz tutaj wypisujesz o pachach, a Ty jesteś taki idealny, wyczyściłeś buty, wypachniłeś się odpowiednio, wyczyściłeś paznokcie? koleś, to tylko małe rzeczy

Gość do katrinakasia
jak kobieta zaklada bluzke na ramiaczkach, to pachy sa szczegolem bardzo istotnym, wrecz kluczowym

Gość gość
Do 21:47 rasowa samica to kobieta famp, ktora nie poddaje sie wytyczonym, trendom i moda, jest kobieta, , pierwotna,, tylko prawdziwy samiec wyczuje jej zew natury.:D

Gość do gość
a co maja niegolone pachy do zewu natury i temperamentu?

nie no, oczywiście że są, sama pewnie jakoś próbowałabym na szybko coś zaradzić, ale może naprawdę spieszyła się mega, wzięła bluzkę do pracy, nie miała maszynki, no cokolwiek? istotne, czy nie była np zaniedbana, czy była schludnie ubrana, ładnie uczesana, nie tłuste włosy, ładny makijaż? jeżeli wszystko poza pachami było spoko, to myślę że to jest jednorazowa akcja-wpadka, jeżeli ma jakiegoś wąsika albo jest brudna, ma brud za paznokciami to jest zwykłą fleją. ale nie doszukiwałabym się tu związku między włosy pod pachami a to, czy jej zależy. to są dwie odrębne sprawy.

dobrze, że nie chadzam na randki, bo flejtuchostwo jest tolerowane śpieszyła się? a co to, oficjalne spotkanie? mogła się umówić tak, żeby się z szacunkiem dla faceta przygotować na PODSTAWOWYM poziomie. o, czas mogła zaoszczędzić tynkując mniej twarz.

Gość gość
a cipki golicie

Gość gość
kiedys sie ludzie nie golili i zyli

Gość gość
Masz problem skontaktuj sie z psychiatra

Gość gość
sam sie skontaktuj.

Gość gość
Zarost a nie golenie sie to jest roznica. Moze goli sie Co 3 dni a ty sie czepiasz. Spieszyla sie na spotkanie z toba i zapomniala bo myslala o tb a ty ja oczerniasz prostaku

Gość tb zamiast tobie
to pisze plebs. skroty prosto ze slumsu

Gość gość
a ty kto?

Gość gość
jak ktos nas nie chce to nie jest nas wart.

Gość oby sie nie okazalo
ze dziewczyna pod majteczkami nosi bobra