Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bliższy kontakt z chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Cześć ludzie. Mam do was pytanie dotyczace pettingu. Wczoraj ja i moj chlopak zaczelismy piescic sie nawzajem. No wiadomo jak to moglo wygladac, jego reka piesci moje narzady, moja reka piescila jego narzad. W pewnym momencie zdjal mi caly dol(majtki,spodnie) on lezal obok mnie z odkrytym penisem, aby mi bylo latwiej go dotykac. Zrobil mi palcowke jednak rece mial suche. Pozniej zalozylam bielizne a on polozyl sie na mnie i czulam jak pociera swoim penisem o moje majtki, ktore troszke z boku mi sie zsunely ale zaraz jej poprawilam. Chcial czegos wiecej jednak odmowilam mu. Nie ukrywam, ze bylam cala wilogotna. Kiedy polozyl sie obok swoja reka sprawdzalam czy przypadkiem nie spuscil sie czy cos. Wiec jak na mnie lezal nic mu nie pocieklo, jednak zanim sie na mnie polozyl zdarzylo mu sie. Mam okropnie glupie pytania. 1. Czy to normalne jak po dluzszym czasie wydawania sluzu boli mnie brzuch? I ze po takich zajsciach sluz plynie mi jeszcze ze 3 dni? 2. Czy w tym przypadku mozliwa jest ciaza? To bylo wczoraj, a dzis czuje klocie podbrzuszu,obolale piersi/sutki ale ogolnie samopuczucie jest ok :) dodam, ze zbliza mi sie okres wiec to moze charakterystyczne przed okresem? Watpie, ze na nastepny dzien moglabym juz takie cos odczuwac. 3. Jak powinien teraz wygladac moj sluz? Ogolnie teraz jest przezroczysty i gesty, czy to normalne?

Gość gość
jego narzad ha ha

Gość gość
To moga byc zmiany hormonalne a nie ciaza. A do ginekologa sie idzie gdy stwierdzisz testem i zawsze dobrze miec chlopaka by sie przyzwyczail widokiem badan pochwy do wspolnego porodu.Gdy nie jestes sama to cie szanuja bo masz swiadka.A do tego uwazaja bardziej na chigiene i sterylnisc i nie dochodzi do zakazen bo rekawiczki chroonia tylko ginekologa nie pacjenta po drodze cos dotyka potem wprowadza syf do pochwy!