Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasis484848

Nowy samochód

Polecane posty

Gość Katrina

To ja mogę zdecydowanie polecić firmę Master1.pl. Nie ma co prawda nowych samochodów, ale sprzedają auta po kontraktach, czyli takie, które wcześniej były leasingowane przez inne firmy. W przypadku budżetu 100 tys. zł myślę, że spokojnie znajdziesz auto z wyższej półki z bogatym wyposażeniem. Tym bardziej, że te samochody są w świetnym stanie ze 100% pewnym przebiegiem. 

Polecam Intercar Volvocars Partner we Wrocławiu. Mąż kupił tam swoje wymarzone Volvo XC90 i jest zachwycony. Samochód piękny, super wyposażony i świetnie się go prowadzi.

Gość Melek

Potwierdzan to, co napisała Katrina. Jeżeli ktoś planuje zakup używanego samochodu to Master1.pl będzie do tego idealne. Mój brat kupił u nich rok temu używaną Astrę i jest mega zadowolony. Dostajesz pełną informację na tema historii samochodu, masz 100% pewny przebieg i gwarancję, że firma nie zniknie za chwilę z rynku, bo to duża sieć. Myślę, że wciąż niewiele jest takich miejsc w Polsce oferujących używane samochody z taką gwarancją. 

Gość gość

Jeżeli zależy wam na nowym i solidnym samochodzie, który będzie wam bezproblemowo służył przez lata to zastanówcie się nad Jeepem. Jest to solidna marka, w którą warto zainwestować. W Warszawie znajduje się salon http://edmark.com.pl/ Oni sprzedają nowe Jeepy w niezłych cenach.