Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po prostu poszedłem sobie, bo to nie miało sensu

Polecane posty

Gość gość

Byłem na koncercie, ale nie miałem z kim iść od siebie z roku ze studiów to poszedłem z dawnym kumplem i jego paczką. I tu jest problem, bo znam się głównie z nim, a oni mają wspólne tematy, przy których ja nie mam co się udzielać. Byłem tam tak na doczepkę, jak piąte koło u wozu. Krępowało mnie to, więc celowo zgubiłem ich w tłumie i wróciłem do domu. Czuję się jak kretyn i dzikus :/ Czy aby dobrze postąpiłem?

Gość gość
zrobiles jak uwazales i gitara

Twoja sprawa. Ja na twoim miejscu zostałabym na koncercie, może poznałabyś kogoś.

Gość gość
No poznać to by było trudno, bo oni ciągle gadali między sobą, a ja się niezbyt odzywałem, bo co bym powiedział? Cholera, tak to jest jak idziesz na doczepkę...

Gość gość
Pierdzielisz człowieczku. Poszedłeś na koncert czy na pogaduchy z nieznajomymi?! Ja kiedyś wybrałam się sama na koncert i nie żałowałam bo nikt mi za uszami nie piertolił. A ty to jakaś sierota jesteś i potrzebowałeś niańki żeby cię za rączkę prowadziła czy tłumacza żeby piosenki tłumaczył. Osioł jesteś i tyle.

Gość gośćula
to trzeba było sie zgubić i odnalezć w innym sektorze samemu,a nie zwiewac do domu,czy to był koncert który Cię w ogóle interesował?