Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podobam się kobietom.

Polecane posty

Gość gość

Wnioskuję że jestem brzydki,bo nie podobam się kobietom.Mam super charakter,nie mam nałogów,jestem zaradny.Jednak życie dało mi popalić i teraz widać tego efekty.Jestem skazany na życie w pojedynkę.

Gość gość
Niekoniecznie z tego powodu. Może jesteś zbyt nieśmiały i wycofany ?

Gość Gocha123000
spokojnie - kwestia czasu

Gość gość
Nie jestem ani wycofany ani nieśmiały.Jestem otwarty,mam poczucie humoru,niestety wyglądam na więcej lat niż mam.

Gość gość
A w jakim jesteś wieku?

Gość Gocha123000
zabaw się, wypij drinka z poznanymi w klubie....

Gość gość
Mam 40 lat.Nie chodzę do klubów,coraz częściej uciekam od ludzi.Siedzę sam w domu,bo tutaj czuję się bezpiecznie.

Gość gość
up

Gość gość
40? i wygladasz na starszego? Co robiłes jak miałes 20,30? nie szukałes nikogo?

Gość gość
Gdy miałem 20,30 lat zajmowałem się rodziną.Poświęciłem wszystko dla żony i dzieci.Siebie,pasje,hobby,znajomych i przyjaciół.Dziś nie mam nikogo oprócz dzieci,bo żona nas zostawiła.

Gość gość
Ehhh bo kobiety nie chca faceta po przejsciach,co inne gdybyś był kawalerem wyglad moze nic nie ma do rzeczy.Zawsze możesz sie wymłodzic.

Gość gość
Nie sądzę aby kobietom przeszkadzało to,że jestem po przejściach.moje dzieci już są duże i samodzielne.

Gość gość
Musisz troche byc rozrywkowy moze to w tym caly sek...

Gość gość
Korzystałem z portali randkowych i nigdy nic z tego nie wynikało.Dużo kobiet nawet nie chciało ze mną rozmawiać.

Gość gość
" W pewnymeksperymencie naturalnym  z lat 80. XX wieku  obserwowano osoby, które po raz pierwszy spotkały się na randce. Badacze wiedzieli, jakie cechy osobowości posiadają obie strony, oceniano także ich wygląd . W wyniku eksperymentu okazało się, że jedynym czynnikiem skorelowanym  z wyrażeniem zainteresowania ponownym spotkaniem był wygląd. Jeśli osoba była atrakcyjna, druga strona chciała się ponownie spotkać. Żadne inne cechy osobowości (np.inteligencja , ekstrawersja , otwartość, dobre przystosowanie, kobiecość ,męskość , szczerość , dominacja, uległość, zależność, niezależność, itp.) nie korelowały z ochotą do ponownych spotkań. Zastanawiające było także to, że gdy badani byli proszeni o uzasadnienie swojego pragnienia, to wymieniali zwykle poczucie humoru, inteligencję, przyjacielskość, dobre zrozumienie itp., ale nie wymieniali atrakcyjności. Ten wynik interpretuje się jako niechęć do przyznania, iż wygląd zewnętrzny ma istotny wpływ na nasz stosunek do drugiej osoby." http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Atrakcyjno%C5%9B%C4%87_fizyczna

Gość gość
Cała prawda w tych badaniach.Morał z tego taki,że trzeba się pogodzić z samotnym życiem.

Gość gość
Więc czemu faceci na Fb komplemetują grube i brzydkie ?

...."Gdy miałem 20,30 lat zajmowałem się rodziną.Poświęciłem wszystko dla żony i dzieci.Siebie,pasje,hobby,znajomych i przyjaciół.Dziś nie mam nikogo oprócz dzieci,bo żona nas zostawiła.".... - wyczytałem w jednej książce, że nie wolno dla drugiej osoby rezygnować z siebie, pasji, hobby, znajomych i przyjaciół. Związek to ma być partnerstwo a nie poświęcanie. Na początku ta druga osoba to doceni, ale po pewnym czasie wszystko ulega spowszednieniu. Jeśli będzie dziać się źle w związku to pomyśli: po cholerę mi taki nieudacznik życiowy i zostawi go dla faceta z tym wszystkim z czego dawniej zrezygnowałeś dla niej. Albo mówiąc trochę lżej: zdominuje ciebie w związku i przestaniesz być dla niej atrakcyjny. Smutne to, ale widzę że ma to potwierdzenie w rzeczywistości.

Gość gość
teraz to wiem,że nie powinienem rezygnować z siebie.Niestety jest już za pózno.Ciężka praca,stres,nie dbanie o siebie i depresja zrobily swoje.

Gość gość
up