Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostatnio w Gdansku na Morenie widzialam czarnego bachora

Polecane posty

Gość gość
Na Morenie mieszka trochę czarnoskórych osób, więc skąd pomysł, że jakaś się "puściła i wróciła z podkulonym ogonem"? To normalne rodziny, ludzie :D

Gość gość
Każda choć trochę ogarnieta i średnio inteligentna kobieta wie że czarnuchy i Azjaci szukaja tanich i naiwnych białych kobiet do uzyskania karty stałego pobytu ;) jeśli myślicie, że wasz Bambo czy wasz Ahmed jest inny to znaczy że naprawdę jestescie debilkami ;)

Gość gość
A jak taki Bambo ma obywatelstwo? I to nawet nie jakies zapyzialej Polski ale USA? :P Albo Kanady?

Gość gość
Ale wy głupie jesteście Angielka nie wiąże się z ciapatym tylko właśnie Polki ciapaty w Anglii ma Azyl od samezie nie wiem jak jestj królowej w Kanadzie nie wiem jak jest bo nie byłam Murzyni hmm w moim Mieście nie widziałam Polki z Murzynem dobierają się wg. rasy ale wy macie zaściankowe myślenie widać że w Polsce ciemnota.

Gość gość
"Jak widze te blond idiotki idace za reke z murzynem to mam ochote jej napluc w twarz. " :D A ruda? Moze isc za reke? A brunetka? :D

Gość gość
Byłam na wakacjach w Grecji i jeden z animatorow byl czarny. Wiecie jakie mial branie u białych bab? Co wieczor inna bral na chate. Jestem ciekawa ile z tych glupich dziewuch z nim "zaszla" a potem pretensje? Latwe szmaty.. i to z kim? byle mial czarna kielbase w gaciach. Obrzydlistwo.

Gość gość
"Sama mam znajoma ktora tak właśnie skończyła, czarny partner niby najpierw dobry, potem sie zmienił, nie daje ani grosza na własnego syna. " Taaa...bialy partner tego nie robi oczywiscie. To zalezy tylko i wylacznie od koloru skory.

Gość gość
To ponizajace dawać się tak szmacic przez jakichś murzynów :O W życiu nie dalabym się dotknąć jakiemuś Kunta Kinte :O

Gość gość
ilu Polaków zwiało przed alimentami na wyspy, ilu płaci śmieszne pieniądze i nie widuje dzieci - taaa a jeszcze do tej mądrej: gość dziś Każda choć trochę ogarnieta i średnio inteligentna kobieta wie że czarnuchy i Azjaci szukaja tanich i naiwnych białych kobiet do uzyskania karty stałego pobytu oczko.gif jeśli myślicie, że wasz Bambo czy wasz Ahmed jest inny to znaczy że naprawdę jestescie debilkami oczko.gif skąd wiesz, że nie jest inny - znasze cała resztę? no to współczuję przerobu i gratuluję kondycji

Gość gość
Na takie "dzieci" powinno się pluć

Gość gość
Ja kiedys jak bylam na zakupach widzialam czarnego dzieciaka tak ze 2 latka mial jak sie paletal po parkingu i beczal ale wsiadlam w samochod i odjechalam uch jak ja nie cierpie czarnych i to wcale nie przez kolor skory

Gość gość
Ja też nienawidzę murzynów. Smierdzace s****wa

Gość gość
Popier...lone jesteście :o

Gość gość
Mam białe dziecko i białego męża :-P nie jestem rasistka. Mam w d***e kto z kim ma dziecko. A was co to obchodzi? A może murzyn mieszka w Polsce i to tutaj poczęli murzynka? ;-) hmmm, zróbcie dochodzenie prostaczki. Chamstwo . Takie osoby nie powinny wychowywać dzieci. Zero kultury, szacunku, tolerancji. Nie jestem za Islamem. Ale jak jakąś Polka lata za tym czy za tym, mam to gdzieś. Bez odbioru.

Gość gość
Wy jestescie nienormalne. Pisac o dziecku w cudzysłowiu tylko dlatego, ze ma inny kolor skory? Pueprzenie rasiści. Powinniście byc za takie slogany pociągnięte do odpowiedzialności karnej to by wam sie odechciało. Co was to obchodzi kto z kim do lozka idzie? Cieszycie sie ze niby takie mądre, z******te jestescie, ale poziom ktory tutaj prezentujecie jest mniejszy niz poziom lasek ktore sypiają z tymi ciapatymi czy jak ich tam zwiecie.

Gość gość
A jak według was " murzyn" jest Polakiem urodzonym w Polsce to co? Głupie i puste jesteście i poczytajcie kodeks karny bo już nie jeden za takie wpisy miał sprawę karną, art. 119 i 126a kodeksu karnego.

Gość gość
oj jak ja bym was zaprosila do mojego miasta i wywiozla na taka super dzielnice gdzie mieszkaja te wasze ukochane bambuski i tak was zostawila na 24h to byscie szubciutko zdanie zmiemily jak byscie oczywiscie te 24h przezyly

Gość gość
Kochane bambuski? Tylko dlatego ze ktos nie jest rasista tzn ze odrazu ich kocha czy lubi? Ja osobiście szanuje wszystkich ludzi. Jak mi ktos nadepnie na odcisk to wtedy ma p********e i nieważny tutaj kolor skory. Tak pieprzycie o tych "murzynach" czy ciapatych, a same macie nie lepszych w domu.

Gość wifigdańsk
a moze był to synek tej słynnej modelki ktora u nas mieszka? bo ja ich czesto widze.

Gość gość
wifi- no wlasnie Chodzi ci moze o Kwiat Pustyni? - ona sie zalila w gazecie na to jak ja czesto i jej dziecko w Gdansku traktują. Wstyd- tyle dobrego kobieta zrobila dla swiata.

Gość wifigdańsk
gość dziś tak chodzi o Warris. bardzo czesto ich spotykam choc nie sadze zeby mieszka na Morenie ale mieszka w Gdansku.

Gość wifigdańsk
gość dziś tak chodzi o Warris. bardzo czesto ich spotykam choc nie sadze zeby mieszka na Morenie ale mieszka w Gdansku.

Gość wifigdańsk
sorki,wczesniej nie chciało przejsc,teraz za duzo.

Gość gość
W slangu angielskim nawet jest specjalna obrazliwa nazwa na białe blond dziunie sypiajace z nigerami :-D

Gość gość
A ja dziś widziałam przystojnego czarnego chłopaka,który przed szkołą rozmawiał z kolegami-maturzystami,więc to nic dziwnego,ze Polki rodzą też czarne dzieci,tym bardziej w obecnych czasach,kiedy świat stoi otworem przed wszystkimi.

Gość gość
To że "świat stoi otworem" nie oznacza że od razu trzeba się puszczać z dziczą

Gość gość
dzicz? na Harvardzie jest wiecej czarnych niz Polaków... Nie mowiac o prezydencie USA.

Gość gość
Ale to nie Harvard ani USA tutaj Europa a do Europy na tratwach przyplywa dzicz z Afryki i z tymi dzikusami szmaca sie Polki ( nie wszystkie oczywiscie jest duzo szanujacych sie dziewczyn)

Gość gość
"Nie mowiac o prezydencie USA" Akurat Obama ma biała matkę i ojca murzyna. Wychowywany był w białej rodzinie bo czarny ojciec zabawil się i zwial oczywiście

Gość gość
A nasza Olka Szwed? Nigdy nie poznała nawet swojego czarnego ojca. Zenada. Rozkładać nogi przed czarnuchem i to jeszcze nawet się nie zabezpieczyć. Statystycznie związki białych kobiet i czarnych mężczyzn się najczęściej rozpadają