Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ostatnio w Gdansku na Morenie widzialam czarnego bachora

Polecane posty

Gość gość

Nie ma to jak puszczać się z murzynem gdzieś w Anglii a później wracać z podkulonym ogonem do kraju

Gość gość
Oj tak. Czarne pały kuszą oj kuszą

Gość gość
Ja nie jestem jakas rasistka ale takie matki (najczęściej samotne) kolorowych dzieci są dla mnie po prostu żałosne. Kiedyś studiowalam przez rok w UK i widziałam że z murzynami i arabami zadaje się sam margines i puszczalskie dyskotekowe panienki

Gość gość
Ja jako matka wolałabym żeby moje dziecko wychowywalo się w białym towarzystwie

Gość gość
mnie czarne paly nie kusza , mnie czarne paly brzydza fuuuuj

Gość gość
Pomijajac wszystko inne - czy baba miala na czole napisane, ze puscila sie z czarnuchem w Anglii? Bo moze puscila sie w Szkocji albo w Holandii albo w Danii albo wrecz w katolickiej Polsce? :D

Gość gość
I co to znaczy pusciła? pare tematów niżej było o tym ile kobiety miały partnerów w życiu - to widac kto sie puszczał kto nie. Ja bym nie chciala, żeby moje (białe) dzieci wychowały się w takim zascianku jaki tu prezentujecie - i się nie wychowują:) Zapomniałyście głupie c**y, ze podobna dyskryminacja - ze względu na płeć, a nie na to co kto soba reprezentuje dotykala też dlugo kobiety i nadal się zdarza, a wy sobie leczycie kompleksy wyzywając się na bogu ducha winnych dzieciach. gupie jestescie i niedobre

Gość gość
Makumba z******* biała pannę i cieszy jape :-D

Gość gość
tak! oj niedobre jestesmy , niedobre

Gość gość
to pół biedy, gorzej, że glupie, z głupoty raczej fajnych dzieci nie bedzie

Gość gość
mam zabic moja dwulateke za to ze jest kolorowa???

Gość gość
na szczęscie nie ty o tym decydujesz, ale jak ja zostanę dyktatorem to wysterylizuję wszystki głupie kobiety, debilnych mężczyzn i szowinistów, od razu będzie lepiej:)

Gość gość
Białe matki czarnych bachorow powinno się podpalac przynajmniej kolorystycznie będą pasować do swoich pociech

Gość gość
Mieszkam w Anglii i jakoś co nie które Polki latają za ciapatymi bez względu na szkołę i pochodzenie osobiście wolałabym być z murzynem niż z ciapatym uwiązana na smyczy a poznałam tu swojego męża Polaka.

Gość gość
Powinni ci wiesnairo dzieci odebrac,zeby sie nie wychowywaly w takiej rasistowskiej patologii,bo wyrosna na wsiowych ćwokow. Bylas juz dzisiaj w kosciele? To jest mentalnosc niektorych. Udawac wierzacych,religijnych,a drugich w lyzce wody. Nie bede dyskutowac z plebsem,bo zaraz zostane wyzwana (bo plebs tylko tak poitrafi)od najgorszym. Jestem matka bialego dziecka,ale moje bedzie sie predzej bawilo z "kolorowymi": niz imbecylami

Gość gość
Ooo już się murzyńskie i ciapackie wycieruchy burza że nikt się nie zachwyca ich czarnymi bachorami o wyglądzie małp :-D

Gość gość
Ja bym nie poszła sobie ot tak do łóżka z murzynem. No chyba że byśmy się tak po ludzku zaprzyjaźnili i on by mnie szczerze kochał na tyle żeby stworzyć małżeństwo to wtedy tak. Musiałby mi się podobać, nie wystarczyłby sam fakt że jest czarny, chociaż i tak byłoby mi troche żal że szanse by były marne że dzieci by były do mnie podobne, bo geny czarnych są mocno dominujące. Na pewno odmienność jest interesująca ale nie na tyle żeby sobie iść na seks dla sportu

Gość gość
Mieszkam w Holandii i jak tylko jakiś murzyn czy bezowy chce mnie poderwać to raz dwa go przepedzam, nawet nie wdaje się w dyskusję oni są dla mnie tak oblesni i odpychajacy że tylko skończona desperatka mogłaby się z nimi związać i rodzic im dzieci.

Gość gość
powiedz to swoim rodzicom, też za bardzo nie uważali

Gość gość
polozne przy porodzie to maja pewnie problem bo nie wiedza czy to bachor wychodzi czy gowno brazawe

Gość gość
trzymacie taki poziom, że wstyd, ale czego sie spodziewac od tapeciar bez wykształcenia

Gość gość
nie nie ksiezniczko mylisz sie , to tapeciary bez wyksztalcenia rozkladaja nogi przed czarnymi i ciapatymi , inteligentna kobieta nie wezmie sobie dzikusa na socjalu

Gość gość
mowicie o innych ludziach gorzej niz o smieciach, nie wstyd wam? :o

Gość gość
matki polki rzucaja jadem. Smiech na sali.

Gość gość
prawie poplakalam sie na tym filmie!

Gość gość
j****i rasiści brzydzę się wami :-o rzygać mi się na was chce jak można oceniać człowieka po wyglądzie co za dno społeczne nieuki i patole tu się wypowiadają bleee :-o

Gość gość
intelignentna kobieta wexmie sobie to co chce, bez ogladania się na opinie innych i nie będzie leczyć kompleksów na forum, no, ale co wy możecie o tym wiedziec:)

Gość gość
Inteligentna i SZANUJACA SIĘ kobieta nie będzie materacem dla murzynów i ciapatych

Gość gość
Ciekawe czemu młode bogate Azjatki za każda cenę chcą sie upodobnić to białych kobiet ? Wybielanie cery , operacje prostowanie oczek ...wie któraś ? Tajwan Chiny Japonia .