Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolek02

Jak odzyskać dziewczyne

Polecane posty

Witam. Moja sytuacja jest straszna i bardzo bolesna dla mnie.. Byłem z dziewczynom niespełna 3 lata. Było wszystko bardzo dobrze. A nawet lepiej. Bardzo mocne uczucie z dwóch stron. Bardzo byliśmy zżyci. Jak się nie odzywałem godzinę, dwie to Ona wariowała i dzwoniła. Była za mną strasznie. Kiedy wracałem od niej motocyklem to się martwiła o mnie. Zwykle wracałem od niej 10 minut ponieważ mieszka kawałek ode mnie. Kiedy po 15 minutach nie napisałem że jestem to już martwiła się i dzwoniła. Widywaliśmy się często. planowaliśmy razem przyszłość. Mówiliśmy sobie że na zawsze, Obiecywaliśmy itd. po prostu to było coś wielkiego. Ale 3 tygodnie temu wyjechała do Portugalii na staż ze szkoły. Po dwudniowym jej pobycie tam już poszła kłótnia. Kilka dni później zerwała ze mną twierdząc że coś się stało niedobrego. Sama twierdziła że nie wie co. Oczywiscie chciała czasu. Nie pisałem jakoś tydzien. pozniej się odezwałem. Teraz twierdzi że jej coś zaczęło przeszkadzać. Powiedziałem że się zmienie jeśli trzeba. Nie mam pojęcia co. Mówi że nie chce ze mną być. Minęło już 3 tygodnie od rozstania ale ja cierpie coraz bardziej. Dzisiaj w nocy wróci. Proszę o pomoc. Co mam dalej robic :(

Gość gość
Ma ciebie w d***e, znalazła nowego, baby takie są.

Raczej nie znalazła. Ale, to że ma mnie juz w d... to chyba prawda :(

Ale po takim czasie tak po prostu ? :( mamy tak wiele wspomnień! :(

Gość gość
to jest baba, interesowana w chuj i g****o ja to obchodzi co ty czujesz, ważne żeby jej było dobrze

Może jak wróci coś się zmieni ? Zacznie jej tego wszystkiego brakować... ?

masz zamiar klękać i na kolanach prosić o uczucie? laska Cię nie kocha, więc swoimi prośbami i propozycjami zmiany nie przyniesiesz nic dobrego dla Was obojga. daj jej spokój. nie naciskaj na nią, widocznie wyjazd był tylko zapalnikiem , pretekstem do odcięcia się od Ciebie. moze Cięnie kochała, a nie chciała Ci tego powiedziec.