Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z dziecmi czyli brak szansy na kolejny związek ?

Polecane posty

Gość gość

Zostawiłam męża.byl oszustem alkoholikiem i nie szanowal mnie.jestem atrakcyjna kobieta ale mam dzieci.czy to mnie skreśla w oczach mężczyzn?bo wygląda na to ze do konca zycia będę juz sama.

Gość gość
Kochana,ja nigdy męża nie miałam,dzieci tez i tez jestem sama. Do ma być to bedzie.Mamy takie same szanse.Wg Twojej teorii ja nie powinna mieć żadnych problemów.A to tak nie działa.Trzeba przypadku.

Gość gość
znam kilka samotnych matek i widzę że to nie jest przeszkoda. Co więcej rozwodników też jest sporo. Tacy faceci z bagażem też nie mają łatwo i najlepsze co można zrobić to własnie w ten sposób się dobrać.

Gość gość
Kto będzie drapał ci/peczkę.

Gość gość
Tylko ze ja nawet nie mam gdzie poznać tego mężczyzny:)na imprezy nie chodzę bo nie lubię zreszta tam raczej można poznać jednorazowego a portale randkowe tez odpadaja

Gość gość
No to pisze,ze mamy takie same szanse chociajz ja dzieci nie mami jestem panna.Tez nie mam gdzie poznać.Do pubu sama nie pójdę.Szkoły dawno pokonczylam a w pracy same prawie kobiety i paru żonatych facetów. Ty czy ja szanse mamy równe.

Gość gość
Wiesz jednak ty masz większe bo z reguły jak facet dowiaduje sie ze mam dzieci to robi w tyl zwrot:/

Gość gość
masz jak najbardziej szanse , znak samotne matki,rozwódki, wdowy i każda z dziećmi , które ułożyły sobie życie z nowym facetem, po prostu nie szukaj sam się znajdzie, może już ktoś z ukrycia do Ciebie wzdycha, powodzenia.:)

Gość gość
Jak szukasz po prostu "partnera" to masz mniejsze szanse niż kobieta bezdzietna, ale jeżeli mężczyzna się zakocha, to Twoje dzieci nie będą miały żadnego znaczenia - nie będą żadną przeszkodą. Musi byc miłośc .... - z Twojej i z jego strony

Gość gość
byl oszustem alkoholikiem i nie szanowal mnie x żaden normalny mężczyzna nie zainteresuje się głupią babę, która poleciała na jakiegoś buraka a teraz oczekuje porządnego mężczyznę

Gość gość
spoko, dzieci zawsze będą twoim wsparciem, a facet może przyjść i odejść, tu nie masz nigdy całkowitej pewnośći. a życie niesie ze sobą niespodzianki, nie wiesz co będzie jutro:) ale na rodzinne impezki powinnaś chodzić, a także może trzeba by było odświerzyć trochę kontaktów ze znajomymi?

Gość gość
Przykra prawda, ale normalny facet nie weźmie sobie kobiety zwichrowanej przez alkoholika i mającą dzieci.

Gość gość
Po pierwsze gdybym wiedziała jaki jest to bym się nigdy z nim nie zwiazala.po slubie niestety wiele rzeczy wychodzi na jaw.ciagnelam to bo chciałam żeby dzieci miały pelna rodzine.gdybym byla zawichrowana przez męża pijaka to myślisz ze bym się rozstali z nim?nie do konca zycia miałam dać sie poniżać nie rozumiem twojejgo toku myślenia

Gość gość
Ja nie napisałem że Twoja wina że mąż był pijakiem. Nie chcesz zaakceptować prawdy że dla normalnego faceta nie jesteś już dobrą partią, więc po co zadajesz pytania?

Gość gość
Co się czepiasz. Ja już pisałam męża nie miałam, dzieci też a i tak zostałam sama. I nie, nie wybrzydzalam. Przeciwnie wręcz.

Gość gość
Udzielam odpowiedzi na pytanie autorki, nie wiem gdzie widzisz to czepianie się. No ale ok, ten temat jest kobiety po to żeby pocieszały ją inne kobiety i facet piszący obiektywnie nie ma tu prawa wstępu. No to do widzenia.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Znam bardzo wiele kobiet , ktore ulozyly sobie zycie majac dzieci i bagaz za soba. Na pewno dzieciata matka nie bedzie najlepsza opcja dla faceta bez przeszlosci bo to za duza roznica doswiadczen i oczekiwan. Ale dla kogos po przejsciach taki uklad bedzie nawet wygodniejsze - wieksze zrozumienie dla drugiej strony. Tak samo jak dla dziewczyny bez przeszlosci facet po rozwodzie i z alimentami nie jest szczytem marzen. https://www.youtube.com/watch?v=J255LXFMYsg

Gość gość
Znam kobietę co ma dziecko z zespołem downa i znalazła chętnego.

Gość fdfdfdfd
sympatia.pl

Gość gość
ja mam 1 dziecko i też nikt się mną na poważnie nie zainteresował od wieeelu lat.