Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyborcy Dudy są w większym stopniu bezkrytyczni wobec swego kandydata niż wyborc

Polecane posty

Gość gość

y Komorowskiego wobec niego

Gość gość
To jest prawda. Pisowcy widza swiat w czarno-bialych kolorach, albo cos super zle albo super dobre. Naiwni sa jak cholera i zawsze sie daja nabrac na wielkie hasła

komorowski miał swoje 5 minut i jak mechanik nie naprawił samochodu to trzeba do nastepnego mechanika wybrac

Gość gość
Swiat, zycie jest proste, albo dobre albo złe, i nie ma co rozkminiac. To ludzie kombinują i paskudzą, jak mogą.. Wyborcom Dudy jest łatwiej, mają jasno wytyczone zasady moralne, i wiedzą, jak chcą zyc. Uczciwie i w wolnym kraju. Prawda, jakie to proste?

Gość gość
Problem w tym że pisiory

Gość gość
Ja nie jestem za PiSem, a będę głosował na Dudę, żeby odsunąć od władzy Bredzisława "Bula" Kompromitowskiego.

Gość gość
Duda nie chce wolnego panstwa, tylko panstwo urzadzone wg jego mysli. Nie liczy sie z wolnoscia slowa i wyznania. Dzieli ludzi jak pisowcy na tych, ktorzy wierza w jego ideologię i na tych, ktorzy maja inne poglady. Wg Dudy jesli nie jestem katoliczką, nie mam prawa do zycia w Polsce. Wg innych, mniej faszystowskich, a bardziej liberalnych politykow, mam prawo byc i katoliczka, i kimkolwiek innym. To jest wlasnie wolnosc. Naiwnosc ludzka nie ma granic.

Gość gość
Co za bzdury wyssane z palca.

Gość gość
Duda daje nadzieję.Ludzie nie potrafią może tego nazwać ale chodzi o kryzys wartości jaki pojawił się w naszym kraju.Komorowski nie daje nadziei na zmianę tego stanu rzeczy i dlatego będą głosować na Dudę.Ludzie chcą uczciwej prostoty razem z zasadami po to aby całkiem się nie pogubić.

Gość gość
"I choćby przyszło stu Karolaków I każdy zjadłby trzy miski flaków I choćby nie wiem jak się wytężał. nie popchną Bronka - taki to ciężar. I choć popychać będzie Majchrowski Ciągnąć Saleta i Korzeniowski Nie dadzą rady podsadzić Bronka Puści on tylko głośnego bąka. I choćby Holland to filmowała Z Wajdą i Kutzem ekipa cała. Choćby Olbrychski machał szabelką Gorzały pijąc butelkę wielką A Penderecki wspólnie z Rubikiem By napisali piękną muzykę I choćby film ten zdobył Oscara Bronek to kicha, obciach i siara."