Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość kobiet najchętniej kupowałaby w kółko ciuchy?

Polecane posty

Gość gość

Ja sama jestem kobietą i oczywiście też lubię ładnie wyglądać, ale to co robią niektóre baby to gruba przesada. Ja np. jak mam trochę forsy to raz sobie kupię ciuch, a innym razem książkę, coś związane z moim hobby (np. nowe pastele lub farby, bo uwielbiam rysować i malować) czy biżuterię. Nie rozumiem, jak można kupować w kółko tylko ciuchy i buty, zwłaszcza że dużo kobiet które to robią mają już tych ciuchów i tak za dużo.

Gość gość
ja tez nie kupuje ciuchow codziennie,i jestem szczesliwa,w tym roku nic jeszcze nie kupilam,mam tyle ciuchow ze moge otworzyc sklep i zaczac sprzedawac

Gość gość
gdyby umiała sobie odpowiedziec na to pytanie, byłabym bardzo bogata

Ja kupuję ciuchy tylko jak mam więcej kasy, bo to drogi interes, więc tak normalnie to jedno ubranie raz na jakiś czas. Ale gdybym miała więcej pieniędzy to na pewno kupowałabym więcej ciuchów. Nie dlatego, że mnie to jakoś kręci, bo nawet nie lubię zakupów ubraniowych, ale dlatego, że mi się wszystko szybko nudzi i lubię mieć duży wybór, nie tylko w ciuchach ale ze wszystkim.

Gość gość
Bo to kocham to moja pasja!

Gość gość
Bo szybko się spierają a w sklepach są różne nowe, ładne rzeczy.

Gość gość
Bo sprawia mi to przyjemność. Jest coś miłego w świadomości, że wychodzisz na ulicę w nowej rzeczy, w której dobrze wyglądasz. A może po prostu jestem chomikiem :)

Gość gość
czy ja wiem? kupuje książki(mam mało ubrań) i nie uważam się za jakąś mniejszość czy elitę. Co więcej- rozumiem te dziewczyny co kupują ciuchy, bo dzisiaj nic nie wskórasz bez wyglądu. Często nawet pracy. Niestety. Lubię czytać, uczyć się, o wygląd dbam mało, jednak chyba wolałabym być idiotką kupującą najnowsze trendy, chodzić na solarium i ważyć 40kg, bo takim jest znacznie łatwiej w życiu.

Gość gość
Ja za to kupuję dużo lakierów do paznokci. Jestem taką na wpół profesjonalną manikiurzystka dla mamy, ciotek i przyjaciółek ;) Przy okazji wspieram fajna akcję: http://www.wzordonasladowania.pl/twoj-wzor.html Zachęcam do przyłączenia się :)