Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyglądam gorzej a nowocześnej?

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory miałam długie, czarne włosy. Szału z gęstością nie ma ale dbałam jak mogłam. Nie jestem piękna a zwykła taka, mówią że ładna. Skusiałam się na metamorfozę w naprawdę dobrym salonie. Zmieniono mi kolor na taki brąz, ścięto nowocześnie na krótko włosy. Oczywiscie wyglądam jak nowoczena kobieta 21 wieku ale jak kobieta się nie czuje. Na początku byłam w szoku, potem nawet się sobie podobałam, koleżanki powiedziały: łał...ale ja straciłam całe powodzenie jakie do tej pory miałam. Dla mężczyzn jestem prawie niewidzialna. Wcześniej neiznajomi czy starzy znojomi dawali mi odczuć że jestem ładna ( tylko a dla mnie aż) a teraz sie czuje jak powietrze.... Koleżanki niby zachwycone ale nie ma już tego wow... To możliwe?

Gość gość
sorry za literówki, założyłam już soczewki :D

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
pokaz fotke :) twarz zamaluj w paincie :)

Gość gość
26 mam lat. nie mam jak wrzucić foto z telefnu do kompa - brak kabla usb ( wyprałam) i brak pendriva ( rzuciłam o ścianę jak mi sie skasowały filmy wszystkie)

Gość gość
ja tak kiedys mialam, gdy zmienilam fryzure i styl ubioru po maturze, poszlam do dobrego, drogiego i polecanego w necie salonu w Warszawie, jako swiezo upieczona studentka, scieli mi wlosy, zrobili asymetrie, trudno to opisac, fryzura ladna, znajomi gdy mnie zobaczyli zwlaszcza kolezanki wow, ale fajna, w domu u rodziny tez, ze sie zmienilam, wydoroslalam, ze wygladam elegancko...ale ludzie przestali mnie komplementowac :( wczesniej bylam nudna, dziecinna ale mialam ten urok, wlasnie takiej dziewczynki, małolaty, mialam grzeczną fryzurke

Gość Kujawiak09
zobaczyłem i stwierdzam, że wcześniej szału też nie było :P

Gość gość
bo krótka fryzura mało której kobiecie pasuje

Gość gość
Bo w długich pewnie wyglądałaś lepiej, tak jak większość kobiet.

bo faceci raczej wolą długie włosy...

Gość gość
Ja tez gdy zrobiłam ''modna'' szałową fryzure straciłam zainteresowanie moja osobą, stałam sie niewidzialna mimo ze modna :O Mysle, ze te 'modne' fryzury pasują naprawde pieknym kobietom o klasycznej urodzie albo nietypowej oryginalnej jak modelki, im wszystko pasuje. Zwykla kobieta w ''modnej'' fryzurze bedzie wygladala jak manekin, spojrzcie na program Ostre Cięcie na TTV, metamorfozy PO to jakas masakra w wiekszosci przypadkow :O

Gość gość
kobiety w krótkich włosach wyglądają jak babochłopy

Nie od dziś wiadomo, że bardziej pociągające w wyglądzie są dla mężczyzn długie włosy u kobiety. Możesz wyglądać świetnie ale mniej seksownie, ot cała filozofia. No i cóż, ciesz się z fryzurki, a z czasem zapuścisz i wrócisz do dawnych włosów.

Gość Kujawiak09
Z tymi babochłopami to przesada. Poprostu nie każdej takie siano pasuje :-)

Plus to jak my same się czujemy w danej fryzurze. Jedne nie wyobrażają siebie w długich włosach, inne w krótkich. Ale fakt, długie włosy są bardziej seksowne i pewnie bardziej pociągające dla facetów :)

sieć neuronowa znacznie lepiej :)