Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drżyjcie

Polecane posty

Gość gość

usłużni dziennikarzyny taki jak komór i tusk razem z kopacz dają wam poczucie bezpieczeństwa,zarabiacie za szkalowanie i liżecie tyłki bo boicie się stracić etat na którym zarabiacie po 30 000tysiecy złotych,wy mędy pospolite,jutro jest rocznica ludzi którzy za Polskę ginełi,a wy kupczyki nie macie honoru,chociaż wiecie że komór jest uwikłany w SB i jest MARIONETKĄ w rękach obcego wywiadu!!!!!!Opamiętaj się Polski narodzie!!!!!

Gość gość
podpisuje sie pod tym! precz z szogunem!

Gość gość
tak,zgadzam się,ale tu na tym forum nie wiem czy są osoby takie które myślą,z przykrością ale mam obawy co do ludzi którzy cokolwiek rozumieją,znają historię Polski,mam obawy czy to trafi do spoeczeństwa,uważam że manipulacja społeczeństwem może nas zaprowadzić za10lat na krwawą wojnę między sobą,media wg.mnie są tendencyjne,brak u nich,tzn wiemy o kim mówimy obiektywizmu,no bo jak im płacą za fałsz,to nie myślą o tych młodych,wykształconych,o rodzinach wegetujących na granicy ubóstwa,śmierci fizycznej,wegetatywnej.cdn.

Gość gość
szogun won!

Gość gość
nie wystarczy shogun won,ale czy społeczeństwo ,naród ma wiedzę czy rozumie co z nami chcą zrobić,jesteśmy społeczeństwem poddanym,manipulowanym przez media,a władza pozbawia nas decydowania o sobie,,,jesteś robotem,,pracuj za min.socjalne i utrzymuj żonę dzieci za marne1400zł.oczywiście ja zarabiam trochę więcej,ale stykam się zrodzinami na granicy przetrwania,to jest przerażające,pomagają rodziny,rodzice aby nie wylądowali w kanałach,a dzieci do pedofilskich rodzin zastępczych oddane,ale to już temat inny co nie oznacza że nie ważny,bo w tych środowiskach rodzin zastępczych bardzo żle się dzieje,ale to zgłoszę do prokuratury.

Gość gość
Rozumiemy. Zmienmy to!

Gość gość
Masz, rację Autorze! Gorzej, jak sprzedajne k....y. Zamienili honor na honorarium... Więcej jest takich Polaków, co kochają Polskę, tradycję, i ponadczasowe wartosci. Od lat wyśmiewa się patriotyzm, robi się z nas idiotów, jakichs faszystów, rasistów..Matko Boska, miej nas w swojej opiece, bo zginiemy.