Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Side Side

Czy ona jest zainteresowana?

Polecane posty

Gość Side Side

Bardzo podoba mi się pewna dziewczyna. Znamy się już dosyć długo i bardzo zależy mi, by przenieść znajomość na inny poziom, jednak nie mam odwagi z nią o tym pogadać. Ona do mnie często pierwsza pisze, co jakiś czas dzwoni. Podczas rozmów jest bardzo zdenerwowana. Dużo razy mi mówi, że np. myślała o naszej rozmowie albo o czymś, co jej pisałem, często pyta, co u mnie... Generalnie to typ osoby nieśmiałej. Ja jak z nią gadam, to też od razu mam dwa razy wyższe ciśnienie, niepotrafię logicznie się wypowiedzieć. Tylko często jest też tak, jakby nie była zainteresowana rozmową, jakbym jej przeszkadzał... Odpisuje jednym słowem, nie za bardzo się angażuje w dyskurs. No i nie wiem. :/ Jakiś czas temu tak pół żartem pół serio zażartowałem, czy się za mną stęskniła, to nic nie odpowiedziała i była jakby niezadowolona, że się kilka dni nie odzywałem. Co myślicie?

Gość gość
Nieśmiała dziewczyna przejmuje inicjatywę, a Ty się dziwisz, że czasem stara się odsuwać. Może nie chce wyjść na nachalną? Narzucać się? Może chce jednak, żebyś Ty coś zadziałał? Spróbuj.

Gość gość
ona jest po uszy zakochana tylko nie wie co zrobic wiem bo mam tak samo

Gość Side Side
Była bardzo skrzywdzona w przeszłości przez ludzi. Ja nigdy wprost o uczuciach nie gadałem, ale czasem coś tak sugerowałem między wierszami, to generalnie unikała rozmowy o tym.

Gość gość
skoro była skrzywdzona to może myśleć że chcesz z niej pożartować najlepiej powiedz jej na żywo na osobnosci jak zobaczy twój ton to wieksza szansa ze uwierzy

Gość gość
Myślę, że musisz przejąc inicjatywę i nie przejmowac się, gdy się będzie wycofywac. Nabierze pewności, gdy zobaczy, że Tobie na niej zależy i że może na Tobie polegac.

Gość Side Side
Staram się nie przejmować, ale boję się, że może nie być zainteresowana, a jeśli jest, nie dać rady się przełamać i zerwie ze mną kontakt czy coś :/