Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duda zniszczył Komorowskiego

Polecane posty

"od kiedy Komorowski jest prezydentem, to mi i mojej rodzinie żyje się bardzo dobrze lepiej niz kiedykolwiek, trzeba tylko cos robic a nie tylko wyciagac ręce i narzekac" taaa, a krowy wiecej mleka daja i slonce swieci jasniej....???!?!? nic sie nie poprawilo. jest coraz gorzej. te panstwo po prostu idzie na dno. ktos kto nie ma rozeznania, nie zna jezykow, nie jezdzi po europie nie ma nawet porownania dlaczego jest tak zle jak jest... zobaczcie na wasze zarobki, ze podatki pochlaniaja polowe waszych wynagrodzen. ile to jeszcze bedzie trwalo...?!

Gość gość
22:02 świete słowa

Gość gość
Dlatego tyle ludzi nie poszło do głosowania.Upodlony, biedny Polak jest karmiony głupotami, którym nadaje się wagę światową. Nasi władcy powinni poświęcić wszystkie myśli i siły co zrobić, żeby wyrwać lud /określenie prof. w telewizjach/ z głodu dzieci, nierówności startu w dorosłe życie wśród młodzieży, braku pracy,nędzy rencistów, beznadzieja dla chorych /kolejki do badan,brak dostępu do leczenia za granicą.Najważniejszą sprawą są zasoby finansowe międzynarodowej oligarchii.Już czas to zmienić.Przegnać PO i zmienić prezydenta a na jesieni cały układ rządzący!!!

Gość gość
Hrabia sie zdenerwował pod koniec.Prawda boli.

Gość gość
Komor pokazała klasę! Duda sie wił ze swoim oslizly usmieszkie

duda byl zbyt grzeczny moim zdaniem, powinien solidnie p**********ic bo bylo za co....

Gość gość
Zwróciłam uwagę na zaciśniętą pięść unoszącą się w górę i opadającą w dół.To ewentualny przyszły dyktator.

Gość gość
Komorowski czytał z kartki i miał bardzo agresywną mowę ciała.