Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zyciowa kropka

Polecane posty

Gość gość

zawsze unikalam takich tematow jak ognia uwazajac ze zale powinno wylewac sie przyjecialolom ale po prostu nie wiem co robic. kilka lat temu bylam w srednio udanym zwiazku (moj ex byl impotentem), w poszukiwaniu lepszego jutra wyjechalismy do anglii ale szybko wrocilismy bo w polsce trafila sie okazja glownie dla mojego ex ale ja tez niezle zarabialam. rownie szybko okazalo sie ze ze moj facet zakochal sie w innej wiec w ciagu tygodnia zwolnilam sie spakowalam co mialam i wyjechalam do przyjaciela. nie trzeba bylo dlugo czekac az miedzy nami cos zakwitlo i zostalismy para. niestety okazalo sie ze latwiej bylo sie przyjaznic przez codzienne smsy i dlugie rozmowy niz w prawdziwym zyciu. przestalismy sie dogadywac, czuje sie niekochana choc on twierdzi inaczej. mam prace z ktorej sama sie nie utrzymam i zero oszczednosci. rodzice mi nie pomoga. i nie wiem co robic. nigdy nie bylam osoba ktora sie bala, lubilam ryzyko, nowe rzecyz ale teraz zwyczajnie sie boje sprobowac czegos innego i nie mam pomyslu.moze wy? troling rowniez proszony. a co. jak wszyscy to wszyscy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować