Gość gość Napisano Maj 17, 2015 zawsze unikalam takich tematow jak ognia uwazajac ze zale powinno wylewac sie przyjecialolom ale po prostu nie wiem co robic. kilka lat temu bylam w srednio udanym zwiazku (moj ex byl impotentem), w poszukiwaniu lepszego jutra wyjechalismy do anglii ale szybko wrocilismy bo w polsce trafila sie okazja glownie dla mojego ex ale ja tez niezle zarabialam. rownie szybko okazalo sie ze ze moj facet zakochal sie w innej wiec w ciagu tygodnia zwolnilam sie spakowalam co mialam i wyjechalam do przyjaciela. nie trzeba bylo dlugo czekac az miedzy nami cos zakwitlo i zostalismy para. niestety okazalo sie ze latwiej bylo sie przyjaznic przez codzienne smsy i dlugie rozmowy niz w prawdziwym zyciu. przestalismy sie dogadywac, czuje sie niekochana choc on twierdzi inaczej. mam prace z ktorej sama sie nie utrzymam i zero oszczednosci. rodzice mi nie pomoga. i nie wiem co robic. nigdy nie bylam osoba ktora sie bala, lubilam ryzyko, nowe rzecyz ale teraz zwyczajnie sie boje sprobowac czegos innego i nie mam pomyslu.moze wy? troling rowniez proszony. a co. jak wszyscy to wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach