Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość gość
Czekamy na relacje Alex, bo jest co komentować i miło się czyta. Inne tematy na forum ostatnio są powodem do jakiś dziwnych utarczek

Gość gość
beznadzieja na urlopie

Gość gość
i u ann_87 i u reszty

Gość gość
tak fajnie sie czyta moze alex tez ma urlop i nic nie pisze

Gość gość
ciekawe

Gość gość
Sugerujesz coś? Jakąś teorię spiskową może?

Gość gość
pewnie kafeteria nie zaplacila alex tygodniowki, dlatego jej nie ma :D

Gość gość
gość dziś Kogo pytasz? Tylu tu gości, że trudno się połapać :D

Gość gość
Pytam gościa wątpiącego. No naszło się dzisiaj trochę gości.

Gość gość
nic nie sugeruję i niech tak zostanie

Gość gość
kilku jest wątpiących

Gość JakaśNadziejaJednakJest
Witajcie :), nie mam nic ciekawego do przekazania, gry spokojnej ciąg dalszy, a ja już i tak wybieram co jej wyślę na urodziny za kilka mcy :) ...nic się nie dzieje - beznadzieja, że szkoda gadać, tylko jak popatrzę na nią to jestem jeszcze szczęśliwa przez chwilę ... jestem bezsilna, nie wiem co mam robić - jak mnie nie ma, ona mnie szuka , jak jestem to nic nie robic, jak się odzywam, nie odpowiada - schemat sprawdzony wiele razy, nie mylę się, nie wiem co mam robić. Jak przestanę się odzywać, to sprawię jej przykrość (tak myślę, prawie na pewno - tak czuję) , a ona i tak się do mnie nie odezwie ...

przepraszam za pisanie bez składu, późno już...

Gość gość
nadzieja weź ty w końcu zrób konkretnego a nie tylko analizujesz napisz jej co czujesz i juz będziesz tak gdybac do usranej śmierci siedzisz i zamiast działać to ty nic

co mam jej napisać? "kocham Cię" ? , przecież ona wie, dałam jej to do zrozumienia pisemnie i nie tylko :) konkretnie to ją zapraszałam. co ja mam zrobić jak nie ma reakcji z drugiej strony ? Jak jej teraz strzelę takie wyznanie to będzie wyglądało jak błaganie o litość .... x wyznawanie uczuć to już nie problem teraz, ona wie i ja wiem, - problem teraz to "co z tym fantem zrobić".

Gość gość
więc jak nie ma reakcji z drugiej strony to nic nie rób i tak nic z tego nie będzie nie potrzebnie sie zadręczasz im szybciej to skończysz tym szybciej zapomnisz

Gość gość
Niestety też tak uważam nadziejko. Przed miłością nie uciekniesz, jeżeli jest coś w sercu to jest odzew natychmiastowy, bo tego się po prostu nie da powstrzymać.

Gość gość
Taaa... Wszystkie takie mądre jesteście, szkoda, że tylko tutaj na forum a nie w rzeczywistości. Doradzać komuś to taaakie proste...

kilka razy już się miałam nie odzywać, ale ciągle się łamię

Problem leży w tym, że jak dajecie drugiej stronie odczuć (nie wprost, ale dosadnie), że nam się podoba (ale zawsze istnieje margines bezpieczeństwa - można zrzucić odpowiedzialność na okoliczności, na złe zrozumienie między stronami), to jeśli druga strona nie mówi nie (być może jej tak wygodniej), mamy nadzieję, że ona jest taka nieśmiała i potrzeba jej więcej czasu by się przyznać przed samym sobą do uczucia do osoby tej samej płci. ... no dobra, o sobie mówiłem ;) :P

Gość gość
Beznadziejny ten wątej. Człowiek se myśli: lesbijki....pewnie jakieś niezłe towary....a okazuje się że Denise to nie żadna laska ale 50+ latka z nadwagą, inne też już po menopauzie :-o uczucia do takich osób powinno się ukrywać, bo to wstyd, a nie ględzić publicznie że nie tylko o seks chodzi...jaki seks? Z Denise którą stać tylko na knura z czerwonym ryjem? Rzygać się chce człowiekowi :-o

Gość gość
to czego tu szukasz ?

Gość gość
Mi tam daleko jeszcze domenopauzy.Gościu wyluzuj. A zresztą nawet 50 może być dużo atrakcyjniejsza od niejednej 20. Ale co ty możesz o tym wiedzieć pryszczaty nastolatku.

Gość gość
proste jak nie pasi to nie zaglądaj tu i tyle

Gość gość
Nadziejo postanow się nie odzywać i bądź konsekwentna. Czasami musimy pomilczec by zmusić te druga stronę do działania. Po co ona ma się odzywać jak tyncaly czas jesteś, zamilknij a zobaczysz przyniesie to skutek. Ja tak zrobiłam. Meczylam się bardzo ale wytrzymałam, myślałam o niej każdego dnia w każdej chwili ale nic i tnagle się odezwała. Iterazz ona przejęła inicjatywę ku moje przeogromnej radości.

Gość gość
I ile czasu tak tą swoją przetrzymałaś? Czasami to może przynieść skutek odwrotny od zamierzonego.

Gość gość
Ale fakt, w przypadku Nadziei to może być trafione, one mają "więź" głównie w świecie wirtualnym

Gość gość
Nie zgodzę się ze przyniesie odwrotny efekt, jeżeli oczywiście jest uczucie.Jest to prosta metoda by sprawdzić czy zależy tej osobie ale oczywiście wymaga silnej woli.