Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość ByłaNadzieja
tak, chyba jak ochłonęła to się zebrała i podziękowała, życząc szczęśliwej walentynkowej nocy i wszystkiego najlepszego na zawsze :) plus jakieś serduszka i inne symbole :) ...

Gość gość
Nadzieja, hehe jeśli ona się tak dziwnie zachowywała bo chciała zeby jej przeszło, to dzisiaj jej niezłe trzęsienie ziemi zrobiłaś :D

Gość ByłaNadzieja
może mnie ktoś oświecić co to jest za symbol na fejsie w emotikonach i co on oznacza ? ? PEwnie jakaś du*perela , ale często ludzie go wklejają, a ja nie wiem co to takiego ? http://postimg.org/image/5c6bf3lc1/

Gość ByłaNadzieja
rebecca12666 dziś wiesz, szczerze mówiąc nie mam złudzeń, po prostu nie mam co liczyć na zacieśnianie znajomości z nią. Ja już próbwałam. Na to co napisała, odpisałam, że "..(noc) będzie szczęśliwa teraz, dzięki niej". Ja już próbowałam wcześniej, wiele razy i zapraszałam, i zagadywałam, ale ona nie chce nic więcej, myślę, że jest jej przyjemnie i chciała być uprzejma, ale ona się nie zdecyduje na nic , a szczególnie , jak będę od niej chciała coś wyciągać na siłę. Ona strasznie emocjonalnie podchodzi do tego wszystkiego, nawet jak się loguje i mnie widzi online to zmyka . Już się przyzwyczaiłam. Nie wiem, nigdy nie byłam dla niej ani niemiła, ani wulgarna, ani nie zasypywałam jej wiadomościami, nie prześladowałąm, ani nie olewałąm, a ona ciągle tak reaguje, - w takich warunkach nie ma szans nawet na normalne spotkanie i pogadanie.

Gość Nowy gość
Nadzieja, ale pocisnęłaś :D Extra :) Tylko ze mnie taki tchórz, nawet smsa nie rzuciłam...nic tez nie dostałam. Gdyby to człowiek wiedział, co ma zrobić... Troche żałuję, chociaż z drugiej strony jakbym cos wyslala i dostala zdawkową odpowiedz, albo wcale, to juz lepsza od bólu niepewność...

Gość gość
ta, podbudowuje sobie ego zakochaną w niej znajomą, a czmycha bo nie chce mieć dalszego kontaktu z tobą. a ty się cieszysz i interpretujesz to jak ostatnia naiwniara

Gość ByłaNadzieja
gość dziś pewno że się cieszę, mogła olać jak zwykle i nic nie pisać. A tak się cieszę, że nie olała, jak zwykle. Nie można mieć wszystkiego, ale trzeba próbować, żeby potem nie żałować :)

Gość HMMM26
ojej, BylaNadzieja, no powiem Ci, ze odwazna jestes... jesli ona kiedykolwiek miala jakies watpliwosci co do Twoich intencji, mysle, ze po tej walentynce na fb, watpliwosci juz nie ma zadnych... no bo skoro nie piszecie ze soba, a Ty wysylasz jej walentynke, w swieto zakochanych... no to wiesz co to znaczy :) dobrze, ze odpisala... ale ogolnie jak sie z tym czujesz, ze tak czysto zagralas i na stol karty wylozylas? u mnie w sumie nic specjalnego... napisalam cos w stylu: no czesc moj zajączku, i co, juz sie za mna stesknilas? chcialabym Ci zyczyc milej nocy, moja piekna. ale wiesz co, to nie jest zbyt ładnie, ze ja Ci dzisiaj po hiszpansku i angielsku napisalam, ze Cie kocham, a Ty mi nic... :P przeciez dzisiaj sa walentynki :P i ze ja tez potrzebuje od ciebie jakies mile slowo od czasu do czasu otrzymac :P no, napisz mi cos ladnego :P milych snow. a w ps. dodalam, ze ma juz wiecej nie myslec, ze jej buziaki sa nieprzyjemne, ze sa slodkie, i to jeszcze jak :P to napisala: oh, myslalam, ze jesli wysylam Ci emotikonki z serduszkami i buziaczkami, to wiesz, ze Cie uwielbiam (Ich habe dich lieb - dwojako to mozna rozumiec, to oznacza kocham Cie bez podtekstu erotycznego, ale tez, lubie cie, uwielbiam cie, itp, ale ja jednak oczekiwalam, ze mi napisze... "Ich liebe dich", no ale widac nie ma tak latwo...) potem napisala, no okej, w takim razie uwielbiam Cie/kocham Cie/lubie Cie/ Skarbie, ale mowiac to znow uzyla tego sformulowania z Ich habe dich lieb. tez Ci zycze dobrej nocy, snij o czyms ladnym. i na koniec emotikonka w ksztalcie ust... nie ma z nia tak latwo... troche mi zapal opadl... szczerze mowiac...

Gość gość
Ten symbol to klaszczące ręce

Gość gośćOla
ja wysłałam anonimowo ale nawet nie wiem czy dobrego emaila miała , ale trudno hehe :) Powiem Wam że trochę zaczyna już mnie męczyć ta sytuacja... tu jestem w związku ponad 6 lat i tu taka sytuacja echhhh

Gość ByłaNadzieja
HMMM26 dziś hehe, super się czuję :) ale tylko dlatego, że nie olała, bo gdyby olała to znowu bym miała doła, jak zawsze. Bardzo byłam wczoraj szczęśliwa, ale to nic nie zmienia niestety w kwestii zasadniczej - wracam do szarej rzeczywistości. U Ciebie jest fajniej, bo po prostu masz z nią normalny, zdrowy kontakt, o którym ja mogę pomarzyć. Ale z mojej Walentynki dumna jestem :) jakoś tak mnie w ostatniej chwili naszło bo naprawdę nie miałam zamiaru jej nic wysyłać - w obliczu jej olewania to zawsze boli, za każdym razem. Nie wiem, dlaczego to zrobiłam, naprawdę jeszcze 13-tego nie miałam w planach. Jakiś chyba anioł mnie do tego popchnął, jeszcze mnie zabolało to, że może jej być przykro, że nic ode mnie nie dostanie. Tzn. mnie to męczyło i bolało, że nie dam nic komuś, kogo pragnę :( . ..no i stało się :) x ja jej nigdy wprost nie napisałam "kocham Cię" ani ona mi :) To święte słowa, nie wiem czy padną. Ale to nie znaczy, że ich nie ma ....

Gość ByłaNadzieja
gośćOla dziś takie życie ...

Gość gośćOla
dziś chyba jeebbnnne jak ją zobaczę hehe :P

Gość ByłaNadzieja
gośćOla dziś lepiej popatrz na nią, jak Ona Ciebie zobaczy :P x i nie zapomnij zapytać jak Walentynki :P

Gość gośćOla
zawsze na nią patrzę a ona na mnie :) nie zapytam się jej bo nie jestem z nią w takich dobrych stosunkach. ale spoko teraz w firmie pracuję jej koleżanka wiec prędzej coś od niej się dowiem niż od tej pięknej hehe :P ona w pracy traktuję bardzo ludzi ozięble i jest nie miła ;)

Gość ByłaNadzieja
to czasem osłonka, która broni dostępu do cudów pod spodem ...kto się dobierze tam, ten ma miodzio ....czasem

Gość gośćOla
hehe :) jasne . Wiesz ja się rozglądam za inną pracą .... wiec pewnie nie długo się już nie zobaczymy i pewnie na tym się temat skończy. Wydaję mi się że jest coś na rzeczy :) jej koleżanka też jest jakaś podejrzana i się dowiem :) może jej koleżankę zacznę wyrywać hehe gorzej jak się okażę że to jej kobieta ooo to bym wyleciała z hukiem z firmy :P

Gość ByłaNadzieja
heh, zazdroszczę Ci luzackiego podejścia i tylu możliwości :) ... ja na widoku nie mam nikogo, kogo bym potencjalnie chciała wyrwać. Nie oznacza to, że nie ma ładnych kobiet, bo są, nawet bardzo ;) ...tylko jakoś nie mam serca do tego.

Gość gośćOla
niee ja oprócz niej w firmie nikt mnie nie interesuję :) nie chce wyrywać jej koleżanki bo nawet nie jest w moim typie. Zresztą ja jest w związku ... wiec to też mi ciężej podjąć jakoś decyzję

Gość gośćOla
właśnie się widziałyśmy... ech totalna zlewka no ale przecież nie byłyśmy same... tam pełno osób w pokoju jak tam byłam coś podpisać ...ręce mi się trzęsły żeee jee piertoleeeee. :(

Gość gość
Smutam bo moja wrzucila na fb zdjęcie ze swoim facetem. Ładna z nich para. Ale do mnie by bardziej pasowała ha ha W takim momencie mam jej ochotę napisać, że podoba mi się. Czuję się wtedy odwazna bo jestem na nią zła. Ale tego nie robię tylko lajkuje jej zdjęcie. Tak sobie myślę, że skoro wam podobaja sie starsze to może tak za kilka lat ja się jej spodobam :) w koncu mnie to tez tak nagle olsnilo co do niej.

Gość gość
Gosc 20:20 skad się znacie ? Wysylala Tobie jakies znaki? ;)

Gość gość
Nowy gość dziś "Tylko ze mnie taki tchórz, nawet smsa nie rzuciłam...nic tez nie dostałam. Gdyby to człowiek wiedział, co ma zrobić..." x ja tak samo :(

Gość Nowy gość
Ja szaleję za młodszą

Gość gość
Ja za straszą ale tylko 11 lat. To chyba nie jest taka wielka przepaść ?

Gość gość
Nowy gość ile młodszą? No bo to tak jak ja. Ale ona chyba jednak woli tylko swojego chłopaka

Gość gość
Ja szaleję za młodszą

Gość gość
Ja szaleję za młodszą