Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TixTom

Komorowski nawet na zakończenie debaty czytał z kartki

Polecane posty

Gość TixTom

To jest właśnie ta obłuda, komorowskiego, który nawet na zakonczenie debaty nie potrafił sam od siebie powiedzieć chociaź kiĺka zdań do Polaków. To co dało się zauwaźyć, czyli stary odgrzewany kotlet straszenie Pisem. I to co jemu napisali, podpowiedzieli, to wykonuje jak robot, tak teź robił przez swoje ostatnie pięć lat. Ten człowiek nie jest i nigdy nie będzie sobą.

a to co leżało na biureczku u andrzejka ps. gruszka na wierzbie i ch*uju? to nie była karteczka? :classic_cool:

Gość gość
musiał przeczytać co mu tam suflerka napisała

Gość TixTom
kutaphone w koncowym przemówieniu Komorowski sam od siebie nic nie powiedział, tak jak to uczynił Duda i tu jest różnica. Komorowski bez pomocy tych przygotowanych pytań nie istnieje. Jest róźnica na 80min debaty mieć jakąś tam pomoc, ale teź trzeba być sobą, czego u Komorowskiego nie było.

Gość gość
Komor nagle chce wygrać głosząc, że Duda zmienia poglądy, natomiast Komorowski nie zmienia poglądów i nigdy nie kłamie, No szkoda słów. komorowski chyba ma problemy egzystencjalne, niestety

Gość gość
Precz z Szogunem !

a to andrzejek był sobą?? a nie jarosławem zawsze prawiczkiem przypadkiem???

Gość TixTom
kutaphone 23:07 to co napisałeś, świadczy o tobie, takźe daruj sobie, bo nie zabłyśniesz.

Gość gość
przeciez komorowski zmiażdył dude .. Pisobolszewik poległ jako radykał i pupul radia Maryja

Gość gość
Polactfo właśnie takiej Polski chce. Takiego szamba, jakim jest. Takich kurwów, którzy nią rządzą. Takiego bezprawia, jakie w niej panuje. Im się taka Polska podoba i chcą takiej właśnie stabilności – dlatego m.in. Szczynukowicz otrzymał więcej, niż 0.0% głosów. Ich po prostu G****O obchodzą rzeczy, jakie są ważne dla takich idiotów, jak my. Byleby szły seriale w TV. Możemy im tłumaczyć. Apelować do sumienia. Do usranej śmierci. Jak możemy przekonać robactwo żywiące się gównem, że lepsze są poziomki ze śmietaną? Nie możemy. Z Polaków zrobiono robactwo żywiące się gównem.

Gość gość
Komor nie miał argumentów. Ino się ośmieszył. Jego arogancja nijak się miała do głoszonego hasełka Zgoda Buduje.

Gość TixTom
Komorowski jedynie co zrobił, to to, co jemu napisali i przed debatą powiedzieli, żeby atakował PiS i Kaczyńskiego.

Gość gość
dokładnie Kmorowski powtarzał jak mantrę aroganckie i bezczelne ataki na PiS !!! ale naród swój rozum ma :) i odróżnia dobro do zła :)

Gość gość
Dlatego przemówienie dudy było do du/py "krew i pot naszych przodków " zapętlił się chłopina i gębę wycierał tymi co walczyli o Polskę

Gość gość
i żałosne powoływanie się na papieża ,na doświadczenie i doktorat

Gość gość
mam w d... kto wygra, ale komorowski pogrążył te sierotę dudę... dla mnie duda to sto razy gorsza ciapa nić komór

Gość gość
Duda tak sie szczycił tym doktoratem :D dzisiaj liczy sie łeb na karku a nie papierki, niech sobie tym dupsko podetrze:D

Gość gość
Dudadureń to Dudapisda

Gość gość
Jest różnica między butą, bufonadą a pewnością siebie tak jak jest różnica między prostakiem i prostym człowiekiem. Komorowski pokazał swoją agresywną stronę ciągle atakując partię PiSu Nie umie utrzymać emocji na wodzy kiedy "pali mu się" stołek Duda wspaniale wystąpił. Poziom i klasa. Głosuję na Dudę.

Gość gość
"Może i jestem złodziejem/nieudacznikiem/idiotą/agentem/chamem/prywaciarzem/rządziłem nieudolnie 8 lat/jestem skorumpowany... ale Ty jesteś z PiS-u"

Gość gość
Zgoda polega na ciągłym atakowaniu PiS.Duda tylko jeden raz zapytał prezydenta czy nie jest z PO,bo P.prezydent się najwyraźniej próbował odciać od swojej partii.Na koniec pogroził wyborcom pięścią,żeby wiedzieli jak głosować .

Gość gość
a czego po takim się można spodziewać :O dla mnie to co mówił jak się zachowywał to zwyczajny atak i oszczerstwa ! wstyd mi za takiego prezydenta :O

Gość gość
głosujcie na doktoratdudy i jego "doświadczenie"

Gość gość
"a czego po takim się można spodziewać pechowiec.gif dla mnie to co mówił jak się zachowywał to zwyczajny atak i oszczerstwa ! wstyd mi za takiego prezydenta pechowiec.gif" Dokladnie jezeli ten pan wygra to ja nie chce zyc w takim kraju gdzie ludzie popieraja taka szuje, nie tylko ja zreszta patrzac ilu ludzi z tego kraju wyjezdza :D

Gość gość
"głosujcie na doktoratdudy i jego "doświadczenie" " Dokladnie, Platfusy maja "doswiadczenie" w okradaniu tego kraju, robieniu laski Niemcom (stad takie stanowisko dla tusk), oszczerstwa i klamstwa, atakowanie opozycji (wczorajsza debata i wystep komucha).

Gość gość
Ja głosowałam na Kukiza i stwierdziłam, że oleję II turę... aż do wczorajszej debaty... Byłam przerażona słuchając kłamstw Komorowskiego, ten człowiek wstydu nie ma... chamstwo, buta, arogancja, bezczelność i KŁAMSTWA. Ciągle kłamstwa i nieprawda. Jednak pójdę i zagłosuję na Dudę...

Gość gość
jak w tym kraju ma byc normalnie i dobrze jak wy do siebie z wyzwiskami i piesciami skaczecie, nigdy niebedzie dobrze, i co z tego ze JPII był Polakiem i papiezem, i co z tego z wielokulturowosci z tolerancji.... nic

Gość gość
Ja rowniez glosowalem na Kukiza i tez mialem nie isc na druga ture, ale przerazil mnie wczorajszy komor, wymachiwanie piesciami, piana z pyska, a najgorsza byla jego hipokryzja.

Gość gość
Po ogłoszeniu wyniku wyborów nayebie się za zdrowie prezydenta Andrzeja Dudy :)