Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hormony pilnie proszę o rade

Polecane posty

Gość gość

Zmieniłam tabletki antykoncepcyjne z trojfazowych na jednofazowe. Z triquilar na belera. Brałam regularnie jednak przez cały czas brania belera bolały mnie piersi brzuch wiec nie wzielam dwóch ostatnich. Z mężem kochałam ske tylko raz 17 kwietnia dodatkowo użyliśmy prezerwatywy. W terminie kiedy miało wystąpić krwawienie pojawili się tylko plamienie trwało 2 3 dni i wystąpiło w piątym dniu przerwy od odstawienia. Po 7 dniowej przerwie przyjelam po konsultacji z lekarzem triquilar. Wcześnie zrobiłam test ciążowy 2 tyg po stosunku wyszedł negatywny. Powtórzyła go 3 tyg po stosunku tez negatywny. Jednak nie z porannego moczu. Martwi mnie fakt ze nie miałam normalnego krwawieniq w przerwie i teraz już 2 dzien po odstawieniu triquilar również nie czuje się jakbym go miała. Co się dzieje poradźcie bo ten niepokój mnie wykańcza. Podwójne zabezpieczenie a tu takie cos. ... proszę o odp

Gość gość
Proszę o odpowiedz

Gość gość
Przecież w ciąży nie jesteś! O co ci chodzi?

Gość gość
Martwi mnie brak krwawienia i to ze testy mogły się mylić. Zrobiłam je nie z porannego moczu. Brałam 4 dni antybiotyk podczas brania tabletek. Ale mąż miał prezerwatywe dodatkowo. Ciągle stresuje się co to może być. ... biorę hormony od ostatniego porodu tj 2 lata i nigdy tak nie miałam dopiero od tej zmiany....

Gość gość
Jeśli mąż miał prezerwatywe to jak mogłaś zajść w ciążę? Pekla wam czy jak?

Gość gość
Nie pękła. Nie wiem przecież to nie mozliwe podwójne zabezpieczenie. Testy ujemne a krwawienia w przerwie brak.

Gość gość
Proszę o odp

Gość gość
A ulotkę przeczytałaś?

Gość gość
namieszałas w hormonach i stad ten problem, z reszta na forum były przypadki kobiet które nie miały okresu po odstawieniu tabletek przez jakis czas- tak jak ktos ci napisał w ciayz nie ejstes nie wkrecaj sobie bo niby jak -niepokalane poczecie? idz do ginekologa niech cie skieruje na jakies badania hormonalne i tyle

Gość gość
Czytałam ulotke. Lekarz mówił ze mam zrobić przerwę i po przerwie wziazc nowe opakowanie tak zrobiłam . Dziś rano miałam trochę krwi na papierze ale teraz już cicho. Tak się denerwuje.....

Gość gość
Po prostu martwię się bo była bym spokojniejsza mając krwawienie a tu takie cos. Dzwoniłam Do lekarza mówił ze tak może być. . U spokojnie mnie dziewczyny

Gość gość
Ta niepewność mnie dobija. Bez sensu jest robienie testów ...

Gość gość
Ponawiam

Gość gość
Boje się no ale przecież ciaza jesr nie możliwa? ? Bo jak

Gość gość
Sorry autorko, ale pier*olnij się w głowę. Po diabła podnosisz ten sam temat i te same pytania. Prawdopodobieństwo ciąży niemalże żadne, ale ty i tak dopytujesz. Skoro chcesz wiedzieć jeszcze bardziej na pewno to idź zrób badania z krwi i się dowiesz i skończ już ten durny wątek.

Gość gość
a co ci zależało skończyć opakowanie tych tabletek?

Gość gość
Bo juz nie mogłam z bolu brzuchq wytrzymać piersi tez bolały bardzo . Dziś jest miesiąc po stosunki. Zrobiłam test po powrocie z pracy wyszedł negatywny. Mimo to nie mam krwawienia

Gość gość
Test by wykryl

Gość gość
idź do gina

Gość gość
Najbliższą wizyta dopiero za 2 tygodnie. Dziś miałam plamienie ale tylko z rana i mało co. Przecież było podwójne zabezpieczenie . Czy tak się dzieje po zmianie hormonow???