Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duda sie skompromitował podczas debaty

Polecane posty

Gość gość

Teraz juz nie wiem, chyba ide na Bronka, ale wolalabym Balcerowicza.

Gość gość
każdy kto popiera postkomunę oraz tych którzy weszli w układ z postkomuną jak Komorowski to albo beneficjent tego układu albo naiwny tertium non datur

Gość gość
Nie zgadzam sie na atakowanie mnie zewszad ideologia jak to czyni pis, nie cierpie pustej demagogii i szafowanie haslami. Komorowski jest pod tym wzgledem uczciwszy

Gość gość
tak już nasiąkłeś określoną ideologią że nawet o tym nie wiesz liberalizm to też ideologia pis lansuje swoją a redaktor lis pod dyktando gw/tvn swoją ale ty o tym nie wiesz bo myślisz że to nie poglądy ideologia tylko NORMALNOŚĆ :D a komorowski po prostu zrezygnował ze swoich poglądów bo już tylko chroni układ z wsi i skorumpowanych urzędników i biznesmenów i swoją polityczną pozycję

Gość gość
Wole ideologie liberlana niz narzucanie przez pis swojej wizji swiata. W panstwie po moge byc katolikiem, w pisowskim musze nim byc.

Gość gość
zgoda możesz woleć tego nie kwestionuję ale nie okłamuj siebie i innych że pis lansuje ideologię gdy inni tego nie robią robią i to na skalę przemysłową ty możesz wyznawać taką ideologię inni mogą śmaką ty możesz reklamować swoją inni swoją pis może po może lis może każdy może zatem nie mów że tylko jedna strona coś wciska i reklamuje bo robią to wszyscy tylko że ideologia liberalna ma takie tuby jak tvn polsat w dużej mierze tvp liczne tytuły prasowe z gw i newseekiem na czele nie ma równowagi i nie ty jedna masz swoje poglądy które uznajesz za słuszne chociaż odruchowo ich nie uznajesz za poglądy i nie widzisz w tym co myślisz ideologii chociaż ona tam jest

Gość gość
w państwie pisowskim jak to ujęłaś nie musisz nim być wmówiono ci że tak jest jestem ateistą i to od nastolatka i nie boję się pisu bo mam świadomość że mnie pis nie zagraża i tobie także tylko aferzystom i złodziejom a katolicyzm to idea która jest bardzo związana z Polską czy to się komu podoba czy nie to trzeba uznać i uszanować

Niesamowite, jak ludzie zostali zmanipulowani przez opcję rządzącą i nie dostrzegają tego. To jakiś koszmar, bo oni mianują się inteligencją.

Gość gość
ale mnie nikt za rzadów pisu nie zmuszal do wiary bardziej niz teraz, wiec glupoty wygadujesz zindoktrynowany typie z 4:05

Gość gość
mądre wpisy z 04.01., 04.31, 04.34 szkoda, że takich mało na tym forum