Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego media klamia w sprawie debaty?

Polecane posty

Gość gość

czemu te media wypisuja takie glupoty ze komorowski dobrze wypadl podczas debaty i pokonal dude? przeciez to jest jawne klamstwo

Gość gość
bo calosc show mu wypadla korzystniej? przynajmniej medialnie?

Media zawsze kłamały, kłamią i będą kłamać. Nie ma w tym nic dziwiącego. :classic_cool:

Gość gość
Poniewaz sa to media bardzo stronnicze.

Komorowski wypadł kiepsko,ponad to brak mu ogłady - zadawał pytania Dudzie,co chwila wtranżalał swoje trzy grosze,przez co Andrzej nie mógł się wypowiedzieć. Taki prezydent to wstyd !!

Gość gość
ale duda przy tej chamskiej sile przebicia zostal postawiony w roli smarkacza ktory musi sobie radzic troche kiepsko to wygladalo

Gość gość
Najsmieszniejsze jest dla mnie, ze niby Bronek tak dolozyl Dudzie z blokowaniem etatu na uczelni. Przeciez Duda twierdzil, ze 67- latkowie zablokuja stanowiska pracy ludziom mlodym. Co tez jest niestety faktem. Wiekszosc Polakow nie chce pracowac tak dlugo (dozywotnie), poza tym wyobrazcie sobie 67- letniego murarza lub pracownika, ktory pracuje na trzy zmiany? Nie widze natomiast nic zlego w fakcie laczenia kilku etatow, jesli komus pozwala sie to realizowac, daje jakas satysfakcje. Poza tym praca na uczelni jest specyficzna. Wiekszosc wykladowcow pracuje na kilku etatach. I nie widze w tym nic zlego. Bronek, sa inteligentniejsi niz ty!

Gość gość
Komorowski zachowywal sie jak arogancki, nieokrzesany buc. Nie chce takiego prezydenta...:o

Gość gość
to byl chwyt ponizej pasa obliczony na efekt. duda nie reagowal na zaczepki ALE w tym politycznym bagnie plywa gorzej niz komorowski

Kto uważa, że komór wypadł lepiej w debacie to ma coś z garem i oglądał ją bez dźwięku chyba.

Gość gość
",I choćby przyszło stu Karolaków I każdy zjadłby trzy miski flaków I choćby nie wiem jak się wytężał Nie popchną Bronka - taki to ciężar I choć popychać będzie Majchrowski Ciągnąć Saleta i Korzeniowski Nie dadzą rady podsadzić Bronka Puści on tylko głośnego bąka I choćby Holland to filmowała Z Wajdą i Kutzem ekipa cała Choćby Olbrychski machał szabelką Gorzały pijąc butelkę wielką A Penderecki wspólnie z Rubikiem By napisali piękną muzykę I choćby film ten zdobył Oscara Bronek to kicha, obciach i siara" !!! :D

Gość gość
Dobre!:D

Gość gość
Właśnie dobrze wypadł pan Bronisław. Okazał twarz stanowczego samca alfa, taki powinien być prezydent i na takiego prezydenta zagłosuję.

Gość gość
Samiec Alfa, ktory przez 5 lat pokazywal swoja stanowczosc podczas snu :D

Gość gość
smrod wsi za bronkiem sie ciagnie a takiego prezydenta zrobili jego doradcy tlukac mu do lba jak ma sie zachowywac... pokazal ze mozna stac przez poltorej godziny i nie zasnac, dla niego to wyczyn

Gość gość
A te stwierdzenia Bronka, ze niby mamy taka silna armie :D Smiech na sali :D Po prostu dno i wodorosty...

Gość gość
Widać że na kafe sami ograniczeni umysłowo ludzie siedza. Ci inigentniejsi maja w nosie to zeby sie tu wypowiadac i kłócić z ciemna masa. wczoraj debate i to jest jasne że Bronek wypadł lepiej. Rzeczowo odpowiadał na pytania i nie obiecywał gruszek na wierzbie. Za to Dudao na niewygodne pytania nie odpowiadał wcale tylko gadał coś od rzeczy. Najlepsze było jednak to co myśli o in vitro. Prezydent pjest prezydentem całego kraju a nie tylko wierzących i powoływanie sie na ojca swietego nic mu nie pomoże. Atr wy wszyscy tutaj jestescie takimi katolikami? Przeciwnikami in vitro? Chcecie miec państwo bardzo katolickie w którym pieniądze podatników zosaną przeznaczone na pomniki i krzyże?

Gość gość
Bul Bredzisław pokonał wodę w klozecie

Gość gość
A mi w tym wszystkim najbardziej ,,rzal,, w tym wszystkim Bronka i PO... Przeciez oni chcieli tyle zrobic przez te wszystkie lata u wladzy, tylko ten cholerny PiS (mniejszosc parlamentarna) zablokowala wszystkie ich projekty :( Biedni...

Gość gość
Jak zwykle liczą na to, że głupi motłoch znowu zagłosuje na Bronka :D

Gość gość
a mnie rozpier‪dalało jak mówił Bul, kończył mu sie czas a prowadzący NIC, dawali mu kończyć zdanie. a mowił Duda i gdy minęła jego pula czasowa, natychmiast go zagłuszali. a media (które są de facto w łapach w.s.i.) przechodzą dziś samych siebie, no wszystko, kur‪wa wszystko napiszą aby postawić Dude w zlym świetle a Bula wybielić. mnie te debaty nie przekonają, ja po lekturach Sumlńskiego wiem jakim skur‪wysynem jest Bul i glos swoj oddam nie tyle na Dude, co przeciw Bredzisławowi.

jak rewolucjoniści francuscy wzieli goła dziwke i namalowali ja jako symbol wolności to mieli na myśli własnie bronka. krótko mówiac demokracja to prostytutka, która sprzeda sie każdemu kto zapłaci i taki był cel jej powstania

Gość gość
A te stwierdzenia Bronka, ze niby mamy taka silna armie :D Smiech na sali :D Po prostu dno i wodorosty...

Gość gość
Uwazam, ze w Polsce rozpaczliwie brak powiewu nowej jakosci polityki, polityki mlodych, zdolnych i oddanych Polsce ludzi, osob, ktore rzeczywiscie chcialyby ten kraj odbudowac, dac mu nowa nadzieje na jutro, bez tych starych komuszych ukladow... Kukiz jest namiastka takich zmian...

Nie będę głosował ale obejrzałem to wczorajsze show. Żenujący pojedynek populizmu z niekompetencją. Żenua :O

Gość gość
Polsko, kocham Cie!

Gość gość
Najsmieszniejsze jest dla mnie, ze niby Bronek tak dolozyl Dudzie z blokowaniem etatu na uczelni. Przeciez Duda twierdzil, ze 67- latkowie zablokuja stanowiska pracy ludziom mlodym. Co tez jest niestety faktem. Wiekszosc Polakow nie chce pracowac tak dlugo (dozywotnie), poza tym wyobrazcie sobie 67- letniego murarza lub pracownika, ktory pracuje na trzy zmiany? Nie widze natomiast nic zlego w fakcie laczenia kilku etatow, jesli komus pozwala sie to realizowac, daje jakas satysfakcje. Poza tym praca na uczelni jest specyficzna. Wiekszosc wykladowcow pracuje na kilku etatach. I nie widze w tym nic zlego. Bronek, sa inteligentniejsi niz ty!