Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daga11

czy mogę być w ciazy?

Polecane posty

Gość daga11

Witam wszystkich ,okres miałam (w kwietniu pierwszego ,cykle mam 28 dniowe ale nie zawsze) 12 kwietnia doszło do stosunku przerywanego, 3dni po wzięłam tabletkę Elleaone, w dniu spodziewanej miesiączki krwawilam ale okres był skapy. Podejrzewam że wskutek wzięte tabletki. 14 dni po Zrobiłem test- wynik negatywny. Do następnego stosunku doszło 30 i 2 (dni nieplodne z prezerwatywa) podejrzewam że nic zupełnie nie mogło podczas tych stosunków " wylecieć " bo sprawdziliśmy później prezerwatywe. Ale z obawy o pierwszy stosunek wykonałam jeszcze dwa testy- oba negatywne. Dla świętego spokoju wykonałam test z krwi beta HCG (12 dni po ostatnim zabezpieczonym stosunku) wynik negatywny bo 0,1 ml/l) miesiączkę powinnam dostać za dwa tygodnie..co mogę na ten temat uważać? Czy mogę być spokojna..nie jestem przygotowana finansowo na dziecko. I ogólnie nie teraz. Jak myślicie czy mogę odetchnąć czy martwić o ewenewentualną ciążę

Gość gość
Zdecydowanie nie jesteś w ciąży :-) spokojnie

Gość gość
napewno nie jestes w ciazy..ale radze ci abys udala sie do lekarza po tabletki antykoncepcyjne jesli nie jestescie gotowi na dziecko..

Gość daga11
Dzięki, na razie mnie uspokoiliscie. Nie pozostaje nic innego jak czekać na miesiączkę..Narazie ustaliłam że nie będę współżyc. Chyba mam jakieś schizy ciążowe. Dzięki za wwsparcie.