Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka i siostra mojego męża powiedziały że po co krztałcę dzieci!

Polecane posty

Gość gość

Powiedziały że skoro nie ma pieniędzy na utrzymanie(ze względu na to ze mój mąż od wielu lat nie pracuję) to moja córka powinna zrezygnować ze szkoły muzycznej po 10latach nauki! Ona ma 17 lat i poza tym nie potrafi nic innego, jestem wkurzona że one opowiadają takie brednie. Jakim trzeba być idiotą żeby coś takiego mówić?!

Gość gość
Kretynki , jeżeli córka jest uzdolniona muzycznie to należy jej pomóc się kształcić w tym kierunku . Córka na pewno będzie ci za to wdzięczna . A teściowa zamiast zrzędzić powinna też wspierać wnuczkę .

Gość gość
Dobrze Ci powiedziały! Sama jesteś tępa (zobacz, jak napisałaś temat dyskusji - pisze się kSZtałcić,a nie kRZtałcić) - więc i twoje dzieci też takie są.

Gość pelargonia z małopolski
Nauka jest bardzo ważna i to plus że chcą się uczyć. Niech idą na studia kończą szkoły różne kursy jeśli mają na to ochotę. Ja po maturze musiałam sama sobie zarobić na zaoczne studia. Udało się choć było ciężko. Nie mam pracy w zawodzie ale przynajmniej mam pracę i nie potrzebuję czyjejś łaski i pieniędzy. Na marginesie słowo KSZTAŁCĘ pisze się przez SZ . Kolejna uwaga żeby dzieci się uczyły i umiały chociażby pisać bezbłędnie na głupim forum. Pozdrawiam.

Gość gość
ło matko, plebs zaczyna się krztałcić:(

Gość gość
Dwa pierwsze posty są autorki.

Gość gość
waszym jedynym celem jest się przyczepić do czegokolwiek, znaleźć błąd ortograficzny albo interpunkcyjny. Nie dziwie się ze w polsce tak jest skoro wszyscy są o wszystko zazdrośni.

Gość gość
*KSZTAŁCIĆ kształcenie Jak już robisz prowokacje to chociaż pisz poprawnie, żeby było wiarygodnie

Gość gość
Ja też się dziwię, że w Polsce jest tak źle - skoro nie jesteśmy w stanie poprawnie napisać nawet nazwy własnego kraju...

Gość gość
Dwa pierwsze posty są autorki. -----Nie są . Drugi wpis jest mój a nie jestem autorką tematu :)

Gość gość
bo dla mnie to już jest nawet polsza... Takie małe żałosne ludziki z kompleksami zatruwające nawzajem sobie codziennie życie.

Gość gość
Sama też jesteś i tą maluczką - nie widzisz tego?

skoro masz swoje zdanie na ten temat, to czym się przejmujesz? nie słuchaj innych skoro wiesz lepiej :)

Gość gość
Aha. Zwracanie komuś uwagi, że źle napisał uznawane jest za zatruwanie komuś życia. Cóż. Tłumaczenie rodem z piaskownicy. Tam chyba jest Twoje miejsce. Nie potrafisz poprawnie napisać jednego zdania i uważasz, że ludzie mają kompleksy? To nie gniewaj się - ale te kompleksy Ty masz. Sfrustrowana, mała dziewczynko - idź się lepiej poucz.

Gość gość
Ale banda jeleni, łykajcie dalej