Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WON SZOGUNIE!!! Wyborcy Kukiza popierają Dudę i od zwycięża!

Polecane posty

Gość gość

Taki będzie wynik! 54:46 dla Dudy!!!!

Gość gość
Glosowalam na Kukiza a teraz na Bronislawa i znam wielu którzy tak samo glosowali

Gość Jakie to żenujące
NIE GŁOSOWAŁAM NA KUKIZA! to drugi Lepper, teraz Palikot.Same tałatajstwo nieokrzesane na niego głosowało.Nadal zastanawiam, się na kogo zagłosować?

Gość gość
Tylko idiota głosując na Kukiza zagłosuje w II turze na bula. Szogun won!

Gość gość
tylko idiota daje takie porównania

Gość gość
ja przedtem na Kukiza, a teraz na Komora, bo nic gorszego niz to towarzystwo oszołomow - Kaczor , Macierewicz , ojciec dyrektor i ich marionetka Duda Glosowanie na Kukiza było ok, bo potrzasnęlo wladzami, beda sie przynajmniej lepiej starac . Natomiast Duda&company to obietnice z kieszeni Polakow, sredniowiecze i obciach na caly świat.

Gość gość
Obciach to Komorowski spiacy i pidpisujacy co mu każą .Mistrz gaf zrobiony w konia przez Ukraińców .

Gość gość
On jest spiacy tylko rano wtedy bredzi.

Gość gość
Spi w kościele spi w filharmonii i usypia Sarkozego Baroso i połowę zgromadzonych

Gość gość
Spi w kościele spi w filharmonii i usypia Sarkozego Baroso i połowę zgromadzonych

Gość gość
Dajcie spokoj...żadnego bula... poczytajcie o nim... masakra... on taki nie jest jakiego udaje w tv.. że niby zabawny, glupiutki... już naprawdę lepszy ten Duda...bo jaki jest taki jest ale nikomu krzywdy nie zrobił...albo nie głosować wcale tzn ja mam zamiar iść i skreślić ich obu tak by głos był nieważny i pod nimi napisać Paweł Kukiz i dac krzyżyk he tak żeby głos był nieważny a jednocześnie by widzieli że tak czy siak jesteśmy po stronie Pawła i nikt nas obietnicami nie kupi

Gość gość
Bardzo to mądre. Zrobisz dobrze dla Bula .włącz myślenie

Gość gość
gość dziś ja przedtem na Kukiza, a teraz na Komora, bo nic gorszego niz to towarzystwo oszołomow - Kaczor , Macierewicz , ojciec dyrektor i ich marionetka Duda Glosowanie na Kukiza było ok, bo potrzasnęlo wladzami, beda sie przynajmniej lepiej starac . Natomiast Duda&company to obietnice z kieszeni Polakow, sredniowiecze i obciach na caly świat. x :-D :-D w pale sie nie mieści jak wy obesrance rzadowe fikołki tu robicie żeby ludziom namącic we łbach :-D Jak ty głosowałeś na Kukiza to ja jestem Benedykt 17 :-D

Gość gość
Tylko szoguny glosuja na swojego komorowskiego