Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie na temat zwiazkow polek z murzynami?

Polecane posty

Gość gość
Może wyleczycie się z rasizmu jak wasze córki urodzą czarne dzieci X Ale dlaczego leczyć się z czegoś naturalnego , wszyscy normalni mężczyźni na świecie i sporo kobiet kwalifikuje się pod to określenie czy to Chińczycy z Chin, murzyni z Nigerii czy Arabowie z Syrii itd.

Gość gość
podoba mi sie poglad, choc nie w calosci. Fizycznie i pragmatycznie silniejszy powinien byc mezczyzna, ale za duzo juz ciot, palantow w rurkach i tego typu smieci, wiec usrednianie wychodzi raczej zle X Rurkowce i inne takie stwory są sfeminizowane kulturowo tj. Poprzez wychowanie i otoczenie w jakim żyjemy,biologicznie na pewno nie , jeszcze parę lat wstecz mężczyźni byli zupełnie inni tj. Byli sobą Męskość w nich jest , tylko musi siec obudzić i wyzwolić.

Gość gość
takim rasistom jak na tym forum to tylko życzyć żeby ich żony i córki zostały zgwałcone przez afrykańskich imigrantów

Gość gość
takim rasistom jak na tym forum to tylko życzyć żeby ich żony i córki zostały zgwałcone przez afrykańskich imigrantów X Czy życzenie krzywdy niewinnym osobom jest najświętszym lewackim dogmatem?hmmm

Gość gość
ale to pokolenie to galerianki, kto obudzi tych facetow? X Może ty, w końcu jesteś nocną zjawa:D

Gość gość
nie jesteście niewinni, jesteście rasistami których trzeba zwalczać

Gość gość
nie jesteście niewinni, jesteście rasistami których trzeba zwalczać X A podobno lewacy są tacy pokojowi i tolerancyjni...

O jakiej Afryce mówicie? chyba temat byl o murzynach wiec to nie koniecznie Afryka która wcale nie jest taka biedna i slaba. Owszem nadal jest tam ubóstwo ale w ogormnym kontrascie z rozwojem gospodarczym. Afryka to nie Kielce czy Radom i zachecam do atlasów geograficznych.Latami swiat zbieral dla nich datki za które skorumpowany rzad wydawal koncesje na rozwój gospodarczy tym co lokowali srodki bez dokumentowania pochodzenia. Tym sposobem co drugi kontener zywnosci w Europie jest wlasnie z Afryki o alkoholu nie wspomne.Gdy tym czasem dzieci nadal tam umieraja zglodu lub na Aids by nie bylo monotoni w wypisywaniu aktów zgonu. Co zas do koloni to takze nie jest wcale oczywiste kto komu powinien dziekowac i splacac dlugi wdziecznosci. Bardziej mi to przypomina puszke pandory jak pokrzywdzone kraje.Nie jestem uprzedpny do kolorów skóry i jesli ktos pracuje zarabiajac na siebie nic mi do niego lecz jakos sceptycznie spogladam na zwiazki bialo-czarne czy brazowe. Jesli jest to tylko dla sexu to ok lecz swiadome laczenie sie z kims o którego kulturze nie wiemy nic lub szczatkowo wychwytujemy sobie to co nam odpowiada to niestety konczy sie zazwyczaj problemami. Wiec zanim wskakujemy z kims do łózka moze warto sie zastanowic czy partner/ka nie wozili sie kilka dni wczesniej jeszcze na osiolku a modlów nie wznosili do Kali, Ali czy Mazgali;) dlaczego ? moze dlatego ze mamy tylko jednego Rutkowskiego i wszystkich nie zdoła przytargac zaplakanych do domu.

Gość gość
Dzieki temu rasizmowi nie mamy tego problemu co Francja czy kraje skandynawskie.

Gość gość
Dzięki temu jesteśmy zacofani. Chciałabym, żeby w Polsce były tylko takie problemy

Co ma lewactwo do rasizmu? Jestem rasistka i nie jakas urojana, ja tych ludzi spotkalam, wiec nikt mi niczego nie wmowi. Kredek, ja rozumiem Twoj swiatopoglad, ale dla mnie jest wazniejsze zycie moje i moich bliskich, niz nieszczescia dzieci w afrykanskich krajach, ktorych mieszkancy wyzbyli sie wlasnej tozsamosci na rzecz dziwnej religii

Gość gość
NocnaZjawo czemu chcesz mnie poznać oto jestem hehe widzę temat sie toczy ale dalej brak argumentów ciekawi mnie jedno nienawidzę ciapakow hindusów murzynów Niemców ruskich Ukraińców ale czemu nie mam nic do chińczyków czy Azjatów oto jest pytanie może ty nocnazjawo powiesz mi bo widzę nie głupia z ciebie kobietka szkoda tylko ze poza granicami polski jest mi szkoda każdego Polaka za granica wiem co to za chleb i jest ciężki jednak

Gość gość
Styl pisma no tak zapomniałem tak wyglada styl po 2 latach w Uk zapomniałem trochę polskiego wiec wpierw na angielski a dopiero pózniej polski mózg sie przestawił bo więcej mówiłem po angielsku a tak na marginesie 95 procent którzy wyjechali do Uk zmieniło sie na gorsze myślą ze zarabiają pare groszy wiec wyżej sraja niż d**y maja

mieszkam w uk kilka by nie powiedziec kilkanascie dobrych lat i jakos nie czuje wiekszej zmiany.A co do jezyka , stylu i pisania to uwierzcie ze nie ma znaczenia gdzie wyjedziesz bo glupota z Ciebie nie wyjedzie. Jesli jest ktos kretynem czy skonczonym idiota to zaden wyjazd nie sprawi w magiczny sporób ze stanie sie kims normalnym. Racje sa po dwóch stronach tych co wyjechali i tych co zostali.Nie ma znaczenia czy za chlebem lub nie, z wlasnej woli czy za przygoda bo kazdy normalny zdrowo myslacy czlowiek kto ma rodzine, bliskich czy przyjaciol zawsze bedzie cierpial. Kazdy kto boryka sie z codziennymi problemami za 500zl miesiecznie zawsze bedzie musial narzekac lub miec odrobine zalu. To nie powód by sie jednak opluwac. Apropo wyzej s....a niz d......pe ma to prosze goscia dotyczy kazdego. Analogiczne sytuacje w kraju kiedy spotyka sie dwóch ludzii jeden z nich zaczyna filozofie czlowieka ulomnego to co? nie rozmawiamy z nim bo wiemy ze taka jego karma hehe wiec chyba troche z przekory dodajemy ze z zagranicy UK czy innego IT.Prostak zawsze zostanie prostakiem i w tym cale piekno.Tym nalezy sie cieszyc nie zaleznie skad przybywa i gdzie miesz bo zawsze po kilku slowa wiemy kim jest nawet chocby mial paszport polsatu. Kiedy juz Wam tak namarudzulem o zaleznosciach spoleczno kulturowych to przypomne szanownym gosciom, pomidorom, czytelnikom, i wszystkim zainteresowanym ze temat jest o zwiazkach polek z murzynami hihi! Wiec by nie byc pietnowanym przypomne ze bystrosc z odrobina taktu nakazywala by choc po czesci łaczyc te watki.A do wszystkich represjonowanych wlasnym zanizonym ego na predce mówie "Róbcie coś" nie wazne czy w domu, w kraju czy zagranica. Z chwila kiedy sie realizyjemy nie ma czasu na patrzenie innych za oszewke narzekajac czy plujac jadem. Kazdy z nas ma swoje zycie wiec nie spieprzmy tego. Nie wazne czy z murzynem arabem czy rosjaninem wazne by swiadomie i i zgodnie z wlasnymi przekonaniami bo to jest chyba wazne. Nocna Zjawo i taka uwaga na koniec ;)UPRASZA SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM

Gość gość
ale z tych zmywaków filozofy

Gość anetka02
mam sonsiadów murzynow. sa Z***BISCI!!!

Gość gość
sonsiady idiotka, analfabetka żal.pl

Gość gość
a mnie to jakoś nie dziwi

Gość anetka02
mam w gimnazjum problemy z pisowniom a ty tylko obrazasz

Gość gość
to skup się na nauce

Gość gość
dobre

Gość gość
Jaka? Polki w Anglii rodzą ogrom dzieci właśnie murzynom. Prawie każda marzy o czarnej pałce i dobrze , ?!

Gość gość
ich sprawa

Gość gość
Wg oficjalnych statystyk co 4 dziecko Polki w UK jest czarne.

Gość gość
To podaj źródło tych statystyk,czekam.

Gość gość
polki to ... bez komentarza

Gość gość
a niech bedzie i zielone