Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cichy wielbiciel_

OSZKAA wspaniała kobieto, nie olewaj mnie :(

Polecane posty

Gość gość
Ale zjeb

Ja nie mówię, że już dziś, ale ogólnie kiedyś w przyszłości :) Ale ty chyba i tak wolisz chamskiego troglodytę Przemka... Cóż, ja zawsze po d***e dostawałem od kobiet, za dobry chyba jestem, ale może kiedyś któraś to doceni, chociaż wy wolicie latać za chamami, bad boyami, wyrywaczo-ru'c'h'a'cz'a'mi, bo przy nich są 'emocje' :o

Przemek przeciez dla ciebie jestem za gruba i mam male cycki

Gość gość
Wygląd się nie liczy Potwór nie potwór byle miał otwór, zgadza się prawik?

Gość gość
Przemo nadaje z 2 kont :D

Gość gość
Oszka umow sie z Przemem nie p*****l

Ja bym tego nie zrobił Oszkaa. Chętnie dałbym Ci swoją fotę, ale na pewno nie w ten sposób jak Przemek, nie chce żeby moja fota tu fruwała, mógłbym Ci na meila ewentualnie wysłać, mam nadzieje, że zachowasz dla siebie

To czyim jestes wielbcielem- czy ten nick nie ma znaczenia? bo nie chce by mnie jakas zazdrosna tutaj atakowała

Twoim i tylko Twoim. Nie mogę znaleźć tego tematu w którym pisałem do Ciebie jako gość, ale to były tylko 1-2 posty, a potem już zarejestrowałem ten nick aby nikt się pode mnie nie podszywał, bo czasem zaczęliby cie z mojego nicku wyzywać itp

Przemek zadaje pytania z ciekawosci to nie jest zdrada

Gość gość
Przemek jak Oszka znajdzie lepszy model to bez mrugnięcia okiem kopnie cie w d**e, a znaleźć lepszego modela od ciebie to akurat bardzo banalne zadanie no bo nie łudźmy się, nie dość że z ryja brzydki jesteś to jeszcze pod kopułą zryte, bieda, bezrobotny leń bez perspektyw, a o twoim patologicznym pochodzeniu nawet nie wspomnę

Dlatego wole byc ostrozna, bo raczej nie jestem tu lubiana a tu nagle jakis wielbiciel nie chce by ktos robil mnie w bambuko

Nie jestem żadnym pijakiem. Ja wiem Przemek że ty z zazdrości zrobisz wszystko żeby mnie zdyskredytować w oczach Oszki, ale nie jestem żadnym pijakiem, nie uda Ci się to. Zresztą Oszkaa to mądra kobieta i myślę, że sama wie czego chce, a czego nie i ty za nią decydować nie musisz, a już na pewno nie powinieneś próbować nią manipulować co właśnie robisz wmawiając jej że jestem kimś kim nie jestem.

Gość gość
Musicie rostrzygnac to przez pojedynek !!!

O/s/z/k/a tak łatwo poddajesz się manipulacjom? :( Słowa tego niezrównoważonego psychicznie człowieka są dla Ciebie wiążące, a wręcz Święte? Jak mam udowodnić, że nie jestem żadnym pijakiem? Mam udowadniać, że nie jestem wielbłądem? Nie obraź się Oszkaa, ale to nie jest poważne, sama dobrze wiesz kim jest prawik24 i wystarczy jego jakaś dziwna opinia nie wiadomo na jakiej podstawie wysunięta i już jestem skreślony.