Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe zeby chlopak rzucil mnie po niezdanym egzaminie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli zdawałam egzamin na aplikację ale niestety nie zdalam? Bo jakis dziwny się zrobił mam wrażenie od tego czasu...

Gość gość
może jest p*****lnięty

Gość gość
Up

Gość gość
zapytaj go wprost, dlaczego taki jest.

Gość gość
jaka to aplikacja dokładnie?

Gość gość
Radcowska. Nawet mnie zbytnio nie pocieszyl jak nie zdalam...napisał tylko ze mu przykro

Gość gość
Up

Gość gość
Nikt z nas nie siedzi w jego głowie. Nikt nie da Ci tutaj prawidłowej odpowiedzi. Jesteście w związku, więc powinniście pogadać. Odnośnie egzaminu- nie poddawaj się, próbuj w tym roku. Każdemu noga może się powinąć, można próbować do skutku. Polecam naukę z ustaw+testy z zeszłych lat. Ewentualnie książkę Anety Heliosz do powtórki. Co roku jakiejś części kandydatów nie udaje się zdać egzaminu. Trudno. Mojej koleżance też się nie udało kilka lat temu i odpuściła sobie to na zawsze. Dostał się za to jej chłopak. W żaden sposób nie dał jej odczuć, że jest gorsza czy też nie obraził się. Za miesiąc biorą ślub. Ona znalazła spokojną pracę w urzędzie i teraz, gdy widzi ile stresu miał jej chłopak w trakcie aplikacji, to mówi, że nie żałuje, że się nie dostała. Nie wiem po co to piszę, bo i tak czy siak: nikt z nas nie napisze Ci, dlaczego twój chłopak zmienił do Ciebie nastawienie. Nikt go tutaj nie zna. Jeśli tak się stało przez niezdany egzamin to byłoby słabe z jego strony.