Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam do sprzedania lek Esmya na miesniaki

Polecane posty

Gość gość

posiadam do sprzedania lek Esmya na miesniaki zakupiony niedawno jednak okazało się że nie mogę go stosować lek oryginalnie zapakowany w razie pytań mogę przesłać fotki opakowania na maila sprzedam za 550 zł można negocjować cenę mail guga-86@o2.pl tel 797766777

Gość gość
Witam, czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Jestem zainteresowana?

Gość gość
Sprzedam tabletki ESMYA, dostepne 3 opakowania, niedrogo - cena do uzgodnienia, zainteresowanych prosze o SMS 506 328 030

Gość gość
Sprzedam tabletki ESMYA, dostepne 3 opakowania, niedrogo - cena do uzgodnienia, zainteresowanych prosze o SMS

Gość Moniczkens
Sprzedam lek na miesniaki - ESMYA 5mg (1 opakowanie) -28 tabletek.Data waznosci-2017.05. Sprzedam za cenę - 500 zł kontakt: moniacg@wp.pl

Gość gość
Witam, czy oferta sprzedaży Esmya jest aktualna?

Gość gość
Sprzedam 3 opakowania Esmya cena 1150 zł kontakt justus67@op.pl

Gość gość
Witam, Mam do sprzedania lek Esmya, 1 opakowanie (14 tabletek). Lek kupiony w aptece. Posiadam paragon. Moge wyslac zdjecia na email. Cena 250 zl. Zainteresowanych prosze o kontakt pod nr tel 691 780 709 lub adresem email: bluealycat@gmail.com.

Gość gość
Uzupelnienie na powyzsze. Nie jedno opakowania a 1 listek. Waznosc leku do 02.2018. Email: bluealycat2@gmail.com lub tel 691 780 709

Gość gość
Witam. Mam do sprzedania 1 listek (14 tabletek) leku ESMYA. Data ważności 02.2018r. Cena 250zł. Więcej informacji na maila donna.b@onet.pl

Gość gość
Witam mam do sprzedania lek Esmya ,2 całe opakowania, data ważności 05.2017,cena 450zł/ szt, osoby zainteresowane proszę o kontakt angela_77.77@wp.pl

Gość gość
Sprzedam 3 opakowania esmya .kupione w aptece. Szczegoly tel.665808438

Gość gość
SZKODA KASY NA TO GOWNO.

Gość gość
Sprzedam 7 tabletek Esmya zostaly zakupione 2016.09.21 w aptece mam na to pudelko i paragon odbior w rejonie Myslowic i Zawiercia tel 502972871

Gość gość
Witam. Mam do sprzedania 1 listek (14 tabletek) leku ESMYA. Data ważności 02.2018r. Cena 200zł. Więcej informacji na maila donna.b@onet.pl

Gość gość
Sprzedam 3 opakowania esmana-cena 420 za opakowanie(do negocjacji). Kupione w aptece. e-mail: kotklaudia1977@wp.pl

Gość gość
Sprzedam 3 opakowania ESMYA-cena 420 za opakowanie(do negocjacji). Kupione w aptece. e-mail: kotklaudia1977@wp.pl

Gość gość
gościu powyższy poczytaj paragraf ... Zgodnie z art. 124 ustawy Prawo farmaceutyczne kto wprowadza do obrotu lub przechowuje w celu wprowadzenia do obrotu produkt leczniczy, nie posiadając pozwolenia na dopuszczenie do obrotu, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. I módl sie byś nie została namierzona po adresie mailowym bo bekniesz za takie oferty!!!!

Gość gość
Witam, ja również mam do sprzedania jeden listek (14 sztuk) tabletek Esmya, ważne do lutego 2018. Kupione za 629 zł, mam paragon. Sprzedam za 250 zł- cena do negocjacji. Proszę o kontakt an adres e-mail: 93kariii@gmail.com

Gość gość
Witam Mam do sprzedania tabletki Esmya. Niestety nie toleruje tych tabletek i muszę przerwać kurację sprzedam za 500zł. Więcej info pod tym nr tel 507643240 data ważności 11-2019r

Gość gość68
Mam do sprzedania Esmya 5mg 84 tabletki.Oryginalne pudełko.Pozostało mi bo zdecydowałam się na zabieg i nie używałam

Gość gość
mam 2 opakowania esmya ,rachunek z apteki nie mogeę kontynuować terapii ze względu na powiększone endometrium ,cena za op.400zl ,proszę o kontakt mail ,inez10000@wp.pl

Gość gość
Witam, Mam do sprzedania lek Esmya na mięśniaki. 1 opaowanie, ważne do końca lutego, cena 400zł. Zainteresowanych proszę o kontakt na adres mailowy: inez10000@wp.pl

Gość gość
Witam, Mam do sprzedania lek Esmya na mięśniaki. 1 opaowanie, ważne do końca lutego, cena 400zł. Zainteresowanych proszę o kontakt na adres mailowy: inez10000@wp.pl

Gość gość
Witam mam do sprzedania lek ESMYA 5mg .Niestety jestem uczulona zapłaciłam 600,00 zł sprzedam za 400,00 27 tabletek. Jeśli ktoś potrzebuje proszę o telefon 531023143 .

Gość gość nr
Esmya 5 mg. 2,5 opakowania dużego,ważne do maja i lipca 2020r (1 op. 84 szt = kuracja 3 m-ce) Odstąpiłabym lek za mniejszą wartość . 1 tbl.-10 zł 28 tbl.-280zł (1 małe op.= kuracja 1 m-czna) 84 tbl.-840zł (1 duże op = kuracja 3 m-czna)

Gość gość
Mam do sprzedania lek esmya 1 opakowanie za 550 zł kontakt 188@gazeta.pl

Gość gość
Sprzedam lek esmya 1 opakowanie za 550 zl kontakt. 660017340

Gość gość
Witam,mam do sprzedania Esmya 5mg. 84 tabletki 3 miesięczna kuracja.Lek kupiony w aptece w Niemczech.Data ważność 02.2019 ewentualnie mogę rozdzielić na mniejsze dawki po 28 tabletki.Żona nie zdecydowała się na leczenie.Cena całości 700 złotych lub250 złotych za 28 tabletek.tel.791670379

Gość gość
czy ma ktoś do sprzedania lek?