Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po piaskowaniu i skalinguzębów schodza wszystkie osady jakie są na zebach?

Polecane posty

Gość gość

bo ja mialam skaling i piaskowanie i nie zeszly mi osady kolo plomb starych niestety oraz takie czarne kreski zostaly na zebach gdzieniegdzie :( chyba zareklamuje ten skaling i piaskowanie u higienistki ... bez jaj...placilam 70 zlotych za to wszystko i nie wszystkie mi osady usunela..wiem ,że nie drogo placilam bo nieraz trzeba 100 zlotych placic za skaling plus piaskowanie i fluoryzacje.ale i tak jestem wkurzona bo powinnam miec wszystkie zeby idealnie czyste

Gość gość
Ja placilam za te dwa zabiegi 200 zl. Wszystko trwalo jakies 20 min, roznicy zbytniej przed i po nie zauwazylam. W dodatku higienistka tak sie spieszyla, ze ubila mi kawalej jedynki na dole. Ogolnie stwierdzilam, ze nigdy w zyciu juz nie wroce do tego gabinetu, czy to na piaskowanie, czy usuwanie kamienia. Aha i po piaskowaniu kamien na zebach zbiera mi sie w blyskawicznym tempie.

Gość gość
kolo plomb to próchnice masz a nie osady dlatego ci nie usunela ani piaskarka ani skalingiem

Gość gość
200 zl az placic za taki zwykly zabieg...?masakra

Gość Martynka Jeznaszka56
Ja miałam piaskowanie ta metodą dwa miesiące temu i wszystko zeszło, nawet niewiedziałam że ja mam takie ząbki ładne. Myslałam że to jest normalny nalot na zębach i że nic już z tym nie da się zrobić. Czuje i widzę poprawę. Ja robiłam piaskowanie w Rzeszowie w gabinecie Almadent na solarza7. Bardzo mili ludzie :):)