Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej wielkości pudełko na koperty?

Polecane posty

Gość gość

Jakiej wielkości kupić pudełko na koperty jeśli zapraszamy ponad 200 osób? Jakich wymiarów? I może macie propozycje gdzie kupić? Żeby nie było strasznie drogie i ładne :-)

Gość gość
na allegro jest pełno takich, wystarczy wpisać ,, pudełko na koperty" :)

Gość gość
Ale są różne wielkości i pytam jakich wymiarow na tyle gości kupić. A poza tym na allegro są brzydkie a jak dwa ładne sie trafiły to 80 zł... Wiec może jakas stronke ktos ma fajna :-)

Gość gość
Są rzeczy których ceny są bez powodu podniesione przez słowo "ślubne". I szczerze szkoda mi za kawałek kartonu i kilku ozdóbek płacić 80 zł a nawet więcej bo na innych stronach są i po 150zł. GŁUPOTA!

Gość gość
No to weź z domu zwykły ładny wiklinowy koszyk, przywiąż kokardkę i będzie ładnie i za darmo. Problemy pierwszego świata...

Gość gość
Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz :-)

Gość gość
Ja tylko chcę pomóc! Sypię dobrymi radami. Jak koniecznie chcesz pudełko a nie koszyk (który moim zdaniem jest ładniejszy) to możesz kupić zwykły karton na dokumenty, obłożyć go ozdobnym papierem i udekorować wstążką czy kwiatami. I wtedy to się zamknie w 25-35 zł i będzie dość duże. Jak Ci nie odpowiadają rady to się nie pytaj internetu tylko znajomych. Ludzie złoci kochani.