Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pietras2999

Kochałem ją ale rozstalismy się przez brak seksu

Polecane posty

Gość gość
" jak o tym pomyśle, to na każdym spotkaniu ją pytalem: kiedy? kiedy? i smęciłem, ze juz nie daję rady. Ja to chyba obrażało, nie wiem." Umysłowo to masz jakieś 17lat. Piekna jest? I mamy odpowiedź. Typowy prostak co chciał zamoczyć w bardzo urodziwej kobiecie, pozbawiony uczuć wyższych (przepraszam, wmawiający sobie, że takie posiada). Kochasz to może jedynie siebie i swoją wygodę.

Gość gość
"Nagle odezwaly sie matki Teresy, albo jstescie starymi pannami bez faceta lub samotne nieatrakcyjne i oczywiscie dziewicami, ktory facet tak na prawde bedzie z dziewczyna ktora nie chce uprawiac seksu. Zwiewa, gdzie pieprz rosnie. Batdzo naiwne jestecie, ze wierzycie w taka milosc. I tak dlugo wytrzymal. " x Kulą w płot. Po prostu są jeszcze normalni faceci, którzy a) szanują swoje kobiety b) mają inne wartości niż nieustanne wsadzanie do pochwy czy też innego otworu c) potrafią je rozpalić, że same mają ochotę na seks ;) I nie, nie mam na myśli chamskiego dobierania się czy dopominania. Prawdziwy mężczyzna, który faktycznie kocha potrafi tak dbać o swoją kobietę, że ona mu ufa i czuje się bezpiecznie. A takie odpady jak autor mogą co najwyżej skomleć i żebrać o seks.

hahahaha, ja akurat całe życie brałam tabletki- żadnych skutków ubocznych i pewnosć. Ale autor jest jakiś walnięty. Seksu chce, ale laska musi brać tabsy bo gumka moze mieć mikrouszkodzenia- no kretyn i tyle. I zgadzam się z większościa- miłości tutaj nie widzę. Kropka.

Gość gość
Zwolenniczka, ja też nie mam ubocznych, ale to kwestia trochę szczęścia, trochę doboru tabletek itd. No i my bierzemy bo CHCEMY same taką drogę wybrać, a nie bo jakiś facecik gumeczek nie lubi. Mówię, niech sobie wazektomię zrobi.

Gość gość
Oboje nie sa,, normalni,, ale bardziej rozumiem autora, ze gumka nie daje pewnosci, ale opis dziewczyny: 30 lat nigdy nie uprawiala seksu i nie bedzie bo boi sie ciazy. Wiele kobiet sie boi jednak maja zycie seksualne.

Gość gość
Kobiety co się boją seksu niech sobie kota kupią ale autor też jakiś postrzelony jak chce gumki to się decyduj na gumki i tyle, kiedyś pigułek nie było ani nawet prezerwatyw a ludzie ze sobą byli i uprawiali seks

Gość gość_xyzXyZxYZxYz
Co do antykoncepcji hormonalnej też miałam obiekcje. Jednak poszłam do ginekologa, przedyskutowaliśmy tą sprawę i wybrałam pierścień. Omija on żołądek po pierwsze. Po drugie uwolniłam się od zmian nastroju. Czasem przez hormony zachowywałam się jak nie ja. Teraz już to minęło. Zaczęłam też chodzić na siłownię, więc aspekt tycia, odpadł. O pierścieniu trzeba pamiętać 3 razy w miesiącu, więc nie jest tak źle jak z tabletkami. Zawsze też istnieje możliwość wszczepienia implantu podskórnego.. Więc można jakoś się zabezpieczyć.. Moim zdaniem i tak długo wytrzymałeś.. Naturalne jest, iż występuje chęć i potrzeba zbliżenia, tym bardziej jak jest się w związku.. źle dopasowana para pod względem seksualnym, raczej nie ma możliwości przetrwania..

Gość gość
Ok. Wyobraź sobie, ze na KAŻDYM spotkaniu (jak to autor przyznał) facet Cię meczy o seks. Myślę, że i lęk przed ciążą z kimś takim i niechęć do zbliżenia z każdym tekstem będzie się zwiększać. Ja będąc dziewicą też takiego spotkałam, wyrachowany manipulant. Mówił, że nie daję mu czułości, że tamto, że sramto. Też stawiał mnie w sytuacji tej złej. I się nie doczekał tego co chciał. A gdyby zamknął się pewnie sama bym nabrała ochoty, a tak to wręcz obrzydzenie czułam (a miałam wysokie libido, które skutecznie stępił). Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) Z moim partnerem świetnie się dogadujemy w tej kwestii, do świętoszków nie należymy, i przynajmniej mam większą pewność, że gdy np. jedno z nas wyjedzie, będzie chore etc to on nie wsadzi pierwszej lepszej bo nie wytrzyma.

Gość gość
pietras2999 dziś Nie jestesmy już młodzi bo przed 30stką oboje. Ona jest dziewicą, bała się ciąży jak ognia, nie chciała przyjmować hormonów, a ja nie mam zbyt zaufania do gumek. Kochałem ją jak żadną inną, ale ją zostawiłem. Dziwnie mi z tym. Przy rozstaniu ona obiecała, że pójdzie do ginekologa itd. ja się niby zgodziłem, ale zerwałem kilka dni po tej rozmowie. Sam juz nie wiem, co mam mysleć. Wiem, że ona bardzo cierpiała, bo płakała przez całe ostatnie spotkanie. Nikt mi sie tak nie podobal, ale te jej blokady... Chciala naprawiac, mowila, ze mnie kocha , ze chce ze mna byc, ale chyba za pozno na to. Nie jestem jakimś drechem nierozumnym, ale byliśmy razem ponad rok. Nie wierzę, ze mnie kochała, bo by się przełamała ;/ xx Ona się miała przełamac? A ty do gumek nie chciałeś się przełamać? To kobieta ma się hormonami jakimis faszerowac bo tobie gumki przeszkadzają? I dobrze, że z nia zerwałeś, oby nie poszła do tego ginekologa i nie żarła jakichs świństw, masakra dlaczego wy myślicie ze to kobiety obowiązek przyjmowac antykoncepcję?!!!!!! Wbijcie sobie jeden z drugim do tego pustego samolubnego łba ze to żaden obowiązek!!!!! Zdenerwowałam się, ja nigdy hormonów nie żarłam i nie zamierzam!!!!!

Gość gość
Ma30 lat i niskie libido, przeciez tez poinna czuc podniecenie i chciec seksu a ciaza i zdrowie to tylko wymowka. Byc tyle zwiazku o nie miec checi na partnera to zaburzenie. Seksuolog wskazany.

Gość gość
gość dziś niestety dużo takich kobiet jest też taką poznałem bardzo przecierpiałem rozstanie :(((((((

Gość gość
Wielu jest facetów co nie potrafi ani rozpalić, ani zaspokoić kobiety :D Mało to kobiet które dopiero po 30,40 z nowym partnerem odkryły co to seks? A jak repertuar faceta to łapanie za cycka, i żebranie o seks (lub podobne kombinacje) to nie dziwota, że nic nie ma.

Gość gość
Razem rok i zero sexu, bez jaj, albo ona nie odczuwa w ogóle popędu, ty jej nie odpowiadasz, albo ma jakieś urazy psychiczne( gwałt, molestowanie). Nie ginekolog jest potrzebny tylko psycholog.

Gość gość
jednym słowem, nie ufała ci, prawda☺ przecież w głowie miałeś tylko sex, sex....

Gość gość
Nie wierzę, ze mnie kochała, bo by się przełamała ;/ XXXX A ja nie wierzę że ją kochałeś. Gdybyś ją naprawdę kochał to byś tak nie nalegał. Dobrze że się rozstaliście, ta dziewczyna zasługuje na porządnego mężczyznę a nie półgłówka myślącego przyrodzeniem. I w ogóle co to za idiotyczne tłumaczenie z tym że jaśnie panu nie wygodnie w gumce ja pitole :(

Gość gość
autor wymyśla, jest wiele kobiet które nie mogą brać tabletek i jest ok. On po prostu chciał się pieprzyć (nie kochać, tylko piperzyć) bez gumy.

Gość gość
No a co by sie stalo gdyby sie kochali bez gumy.hormony i prezerwatywa nie sa jedynymi sposobami antykonc. Gumka ma chronic bardziej przed chorobami, ale jak staly partner i bez prezerwatywy to sex super, znam wiele par, ktore tego nie znaja. Maz kolezanki marzy o tym, ale ona nigdy mu na to nie pozwolia i nie zartuje.

Gość gość
Po co pisać tyle o antykoncepcji, jak oni nie współżyli ze sobą. Czytać uważnie, a potem radzić.

Gość gość
20:42masz racje po co pisac, skoro ty najnajnaj lepszej rady udzielasz, dobrze, ze w koncu ktos madry sie znalazl i umie czytac ze zrozumieniem.:D

Gość bipiiiii
Eh ja mialam takiego. Jak wczesniej, przed zwiazkiem z nim, mialam o nim fantazje i wyobrazalam sobie jak to z nim bedzie, to bedac w zwiazku z nim sluchalam uzalania jego ciaglego utyskiwania na brak seksu (no heloł, to ze mialam fantazje, to nie znaczy ze od razu chcialam sie pakowac do wyra), ciage aluzje, spotykamy sie a on pierwsze zdanie do mnie (co mialo byc zabawne): to kiedy zaliczymy numerek? Do tego w koncu przyjal taktyke na litosc czyli wmawianie mi, ze na pewno mi sie nie podoba, ze jest nieatrakcyjny itd. I... odechcialo mi sie w koncu ;/ tzn w pieszczotach reka jezyk tez nie byl rewelacyjny....

Gość gość
ludzie wy się bardziej boicie ciąży niż HIVa? no gratulacje autor będzie stukał przez gumki bo może 1 na milion puści ale ze gołym fiutem daje i rozdaje syfa to w sumie luzik. tym bardziej ze wczesniejsza panna przez 7 lat była zabezpieczona wiec mogła na tzw. gołego c***a z każdym nie tylko z autorem

Gość pietras2999
Bylem dla niej dobry, pamietalem o roczniach, urodzinach, zabieralem na kolacje itd. Ale bylem juz sfrustrowany, w koncu bylismy razem bardzo dlugo. I nie wierzylem juz, ze ona się przełamie. Fakt, mgłem odpuścić trochę, ale to samo ze mnie wyłaziło ;/ Ale powiedzcie kobiety, tyle z was uprawia seks, wiec pewnie i tysiące z was biorą te tabletki. I co? Nie słyszę żeby Polki masowo się skarżyły na jakieś choroby po tym. Poza tym czy mająć 30 lat moża się jeszcze bać takich rzeczy jak ona?

Gość pietras2999
"tym bardziej ze wczesniejsza panna przez 7 lat była zabezpieczona" 88888888888888 Na pewno mnie nie zdradzała, zapewniam. Kochaliśmy się, mieszkaliśmy razem.

Gość gość
Ja bym poczekał. Na dziewicę warto czekać.

Gość gość
21.45 nie każdy potrafi to docenić.

Gość gość
Nie rozumiem autorze po co pytasz innych kobiet jak one mialy. Twoja kobieta miala inaczej niz one i to powinno wystarczyc. Co ci da,ze inne mialy inaczej. Bezsens. Hormony toleruje 87 procent kobiet, reszta ich brac nie moze. Wiesz co to znaczy miec rozwalony przez hormony organizm? Nie wiesz,wiec moze w koncu poczytaj zamiast sie uzalac nad soba, ze tobie sie trafilo inaczej niz 87 procentom. Poza tym, nie chciala i nie miales prawa jej zmuszac. Co do jej obaw, jako kobieta Ci napisze, ze owszem, moze i dziwne w tym wieku. Kladla bym to na karb zaufania, tj. jego braku.

Gość gość
no właśnie,kobieta,która ufa facetowi,kocha go,nie będzie unikała kontaktów sex,wręcz przeciwnie...

Gość 123NN123
Ja jestem kobietą i sądzę, że seks jest ważny. Ja też czekałam z tym wszystkim i teraz żałuje. A to dlatego, że początki są takie porywające i szalone a z biegiem czasu wszystko przygasa i seks jest inny i człowiek zamiast działac zaczyna myslec

Gość gość
Cóż, teraz to już nieważne - autor zerwał i teraz znajdzie lepszą, pewnie dość szybko.

Gość gośćytffbkkkk
Wazektomia jest odwracalna