Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justynaf

Początkująca mama

Polecane posty

Drogie mamy, mam straszny problem. Miesiąc temu urodziłam swojego pierwszego synka. Kocham go, jestem szczęśliwa, ale zupełnie sobie nie radzę z sytuacją. Nie lubię go karmić piersią, robię to bo mąż i teściowa mi każą. Kiedy jesteśmy sami zupełnie nie wiem co mam z nim robić, tak naprawdę czekam tylko kiedy zaśnie. Jestem non stop zmęczona, moje ciało przyprawia mnie o mdłości, cały czas kłócę się z mężem. Poradźcie mi co mam robić! Czy to normalne tak się czuć? Już nie daję rady!

Gość gość
Przestań karmić piersią ,jeśli nie chcesz.Co to znaczy każą? Mi też kazali i po 2 tygodniach miałam dosyć.Lekarz przepisał mi tabletki na zanik pokarmu i miałam spokój.

Gość gość
Nie pozwól by teściowa z mężem do czegokolwiek Cię zmuszali, bo przez to czujesz się niedowartościowana. Uwierz w siebie i zaplanuj sobie dni wg.Siebie. musisz być samodzielna, bo kiedy teściowa widzi Twoją bezradność,narzuca Ci swoje, bo myśli, że tak właśnie jest.pokaż że wiesz co robisz i to Twoje dziecko,Twoje piersi i Twoja wola, a nie teściowej,czy męża, który tego nie rozumie.

nie potrafię przestać, nie mam żadnego wsparcia. mąż jest pod ogromnym wpływem swojej mamy. małe wspomnienie o tym, że nie chcę karmić piersią kończy się wypominaniem "co z ciebie za matka". zreszta to nie tylko o karmienie chodzi. nie czuje żadnej więzi ze swoim dzieckiem. boje sie ze tak juz zostanie