Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy da się kogoś ściągnąć do siebie myślami

Polecane posty

Gość gość

Tzn jeśli ja o kimś dużo myślę i ta osoba o mnie też to jest duża szansa ze wpadniemy gdzieś na siebie przypadkiem?

Gość gość
Myślę że się da

Gość gość
oczywiście ze tak, nie wiem jak to działa, ale mi często się zdarza.

Gość gość
Da sie,zawsze cie tutaj sciagam myslami,nie czujesz tego?

Gość gość
robisz tak.rysujesz pentagram,stawiasz na nim zdjecie danej osoby i na zdjeciu niebieska swiece.jak sie swieca chwile poopali to posypujesz tymiankiem i mowisz co tam,np.skontaktuj sie ze mna.nie radze tego robic z osobami zmarlymi.

Gość gość
Tez mnie to ciekawi.

Mnie się wydaje, że się da. Ile razy ktoś, o kim myślisz dłuższy czas odezwie się w słuchawce, albo stanie w drzwiach?

Gość chwilowygość
Pentagram? Jakieś szatanistyczne obrzędy? Myślę, że chodzi o wzajemne przeciąganie- coś w tym jest. Na własnym przykładzie; ponad rok temu poznałam chłopaka to było jednorazowe spotkanie. Miesiąc temu przypadkiem wpadliśmy na siebie i poszliśmy na imprezę razem. Bawiliśmy się dużo lepiej niż poprzednio więc nic dziwnego, że dużo o nim myślałam. I czułam, ze on też. Nie wiem czemu po prostu to czułam i wtem zamyslona wpadłam na niego w biały dzień w wielkim mieście gdzie on mieszka na drugim końcu. (Jakim cudem?) Potem już non stop myślałam o nim i znowu bach.. on. Wtedy już stwierdzilismy, ze widocznie musimy się umówić. Dalej jest to takie zdystanowane ale czuje po prostu jak on na mnie reaguje i wiem, że myśli o mnie. Często mam tak, że myślę o nim już dłuższą chwilę a tu nagle sms od niego. Jest to bardzo skomplikowana sytuacja bo niestety nie możemy być razem ale za każdym razem kiedy on się pojawia czuję się na prawdę dobrze i wiem, że on też :-)

Gość gość
nikt nie pisal,ze ma byc to czarny pentagram!!

Gość gość
Pentagram to pentagram

Gość gość
nieprawda,bo jest czarny i bialy,oczywiscie nie chodzi tu doslownie o kolor.ja nosze bialy i jeszcze mnie nic nie nawiedzilo:P

Gość gość
Mogłabym prosić o wyjaśnienie co za różnica?

Gość gość
bialy pentagram ma sluzyc jako ochrona,uzywany rowniez podczas magii,czarny to ten odwrocony,symbolizujacy rogi diabla.

Gość gość
O proszę nie miałam pojęcia żyłam w ciągłym przekonaniu, ze pentagram to zło bez względu na kolor :-) widać człowiek uczy się przez całe życie :-P

Gość gość
to tak jak krzyz,nasz katolicki jest przeciez nieszkodliwy,ludzie przeciez kiedys w domu wieszali dla ochrony,a satanisci uzywaja odwroconego krzyza.wiec jak widac krzyz czy pentagram sam sobie nie robi nic,wszystko zalezy od intencji:P