Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka nie zdala ustnego z języka angielskiego.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku. Jak można nie zdać matry a już szczególnie ustnego? Kto przystępował to wie, że poziom jest śmiesznie łatwy dlatego tym bardziej się dziwię, że ona to oblała :O

Gość gość
no i co z tego jej się nie udało uda jej się następnym razem a ty powinnaś ją wspierać bo może ma jakiś problem nie mogła się skupić może się zestresowała przyczyn jest wile ale ona potrzebuje teraz pomocy w sensie podniesienia na duchu jak ty zdałaś to może zaproponuj jej pomoc w nauce?

Gość gość
Ona już drugi raz podchodzi! Ja miałam maturę w zeszłym roku i do czego jak czego ale ustnego angielskiego się w ogóle nie przygotowywałam i dostałam 100%. Z ręką na sercu muszę przyznać że nie jest to wyczyn a raczej najłatwiejsza rzecz z możliwych. Nikt z moich znajomych ze szkoły w zeszłym roku tego nie oblał. A ona do mnie pisze, oblałam. Szok i niedowierzanie, że po raz kolejny mimo roku kursu nie zdała. Mówi, że dostała arkusz ze środowiska i nie wiedziala nawet jak jest środowisko haha.

Gość gość
ty jesteś z tych "koleżanek" fałszywych i tyle współczuję tej dziewczynie i życzę jej szczerych koleżanek oraz pokazania tym takim jak ty swojej prawdziwej wartości bo jestem pewna że ma ją większa niż ty 100% uczennica

Gość gość
Zaraz Ci spróbuję cośwymyślic:)

Gość gość
dziękuję bo normalnie zaraz zwariuje

Gość gość
W mojej szkole już kilka osób oblało angielski!

Gość gość
ja zdałam ang ale nic się nie uczyłam przez 4la ta i zdałam słabo bo tylko 11pkt