Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

czy jeśli mam problemy z kręgosłupem dostanę skierowanie na cesarkę

Polecane posty

ogólnie od dość dawna bo od kilku lat boli mnie kręgosłup. raz jest to odcinek przy barku, często też mnie bolą lędźwie. kifozy, lordozy czy skoliozy jako takiej nie mam ale jednak kręgosłup mnie boli a zaczął w dość młodym wieku boleć czy więc z niezbyt zdrowym, bolącym kręgosłupem dostanę skierowanie na cc?

Gość gość
mysle ze tak

Gość gość
Ja dostalam skierowanie od ortopedy na cc,z tym ze przynioslam ze soba plytke z rezonansu magnetycznego na ktorej bylo wyraznie,ze mam dyskopatie.Kurcze szkoda ze nie masz jakiegos rtg albo cos to by bylo latwiej.Ja nie moglam rodzic sn bo grozilo by to wypadnieciem dysku!

Gość gość
Jeśli nie masz potwierdzonej badaniami choroby kręgosłupa to na słowo nie dostaniesz. A w ciąży badań typu rtg czy rm nie zrobisz. Także reasumując na ból kręgosłupa nie dostaniesz skierowania na cc.

Gość gość
Zalatw sobie od okulisty albo na opryszczke

Gość gość
Od okulisty także podważają a nie kazdy chce wypisać. Dogadaj sie z ordynatorem najlepiej albo z ginekologiem prowadzącym czy nie da rady załatwić. Pytać najlepiej u źrodła ;) z inni lekarzami specjalistami bym nie ryzykowała. Ja załatwiłam wszystko z ordynatorem i to za darmo

Gość gość
Dokladnie,dzisiaj duzo ludzi ma dyskopatie,mnie tez bolaly plecy,zrobilam prywatnie rezonans.Moze u ciebie tez by wykryl ale jak pisal gosc powyzej w ciazy niestety nie zrobisz...

Gość gość
Jeśli nie masz udokumentowanej wady kręgosłupa to nie dostaniesz skierowania na cc. Plecy bolą co drugą osobę. Ja mam skoliozę, spłyconą lordozę odcinka szyjnego z przesunięciem kręgu, kifozy pogłębione pozostałych części a skierowania na cc nie dostałam

Gość gość
laska masz ojca neonatologa i nie ma kolegów ginekologów. Weź nie czarujl