Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaspragniona

pokochajmy się..

Polecane posty

Gość magica
To ja jednak tradycjonalistka jestem:)

Skoro raczkujesz w tych tematach, to może lepiej się podszkolić, a później zacząć ekseksperymentować? Co zrobisz gdy się okaże że te druga kobieta wyjdzie lepiej. Zasiejesz w nim ziarnko niepewności.

Gość magica
Przezorny zawsze ubezpieczony:)

Gość gość
Ktosiek super gość sam nicka wybierałeś?:-)

Gość onaspragniona
Wyszedł. Przelotne muśnięcie mojego policzka jego zarostem i cisza głucha w całym domu.. Co z sobą zrobić? Wyjść i poszukać jakiegoś samca z penisem, co zaleje mnie spermą a jutro już o mnie zapomni? A może będzie tak kiepski, że ja zapomnę.. "Późno wrócę", jak zawsze... Rzucilabym talerzem za zamykającymi się drzwiami.. Ktosiek, pytałeś czy On wie, że ja wiem. Wie. Lubi jak jestem zazdrosna. Niedawno, chcąc pokazać, że pragnę Go, że liczę na ostry seks, odstawiłam się jak suka w rui. Odwalilam striptiz, zrobilam mu mistrzowskiego loda, ..doszedł po kilku ruchach mojego języka na jego pale i jądrach..Heh. Wiesz co powiedział na koniec? "lubię, jak chcesz pokazać, że jesteś lepsza od innych. Jesteś lepsza. Bo jesteś moja" strzał w policzek, poczucie się prywatną kurwą..

Gość sweetdreamKK
Onaspragniona sorry,ale to jakiś chory układ :-(

Gość onaspragniona
Milano. Problemy? On ma wszystko, firmę, ludzi, kobietę, kobiety. Jak chce, kiedy chce i gdzie chce. Może ma za dużo? Tak, jestem pewna, że mnie zdradza. Nawet się z tym nie ukrywa. Nie usuwa historii, kupuje gumki. Tylko po co, skoro ja biorę tabletki... Jest plus w tym, że wraca do mnie. A d***** zostawia same, zalane, w pustym łóżku. Taką mam nadzieję przynajmniej:) ile lat? On 35 ja 27. Od dwóch lat razem, ...taak razem..

Gość gość ona81
Mąż podobnie mnie traktował.Nie jesteśmy już razem od ponad dwóch lat .

Gość sweetdreamKK
Naprawdę nie rozumiem po co jesteś z kimś takim. Troszkę to wygląda tak,że samą siebie nie szanujesz :-(

Gość onaspragniona
Chory układ. Wiem. Zaczynam to rozumieć. Może wyrzucenie tego z siebie jest pierwszym krokiem do nowego życia..

Nie obraź się, napiszę co mi się wydaje - to TYLKO moje zdanie i mogę się mylić! Albo przyzwyczaiłaś się do wygodnego życia, albo masz chorą definicję związku - nie widzę innego "albo"

Gość sweetdreamKK
Ktosiek dobrze to ujales ;-)

Gość gość ona81
Byłemu udało się nawet wyjechać na weekend z kimś. Ale się dowiedziałam i osobiście go spakowałam , nawet mu pościel dałam , garnki itp. Połowę z domu. Złożyłam pozew i koniec.

Gość onaspragniona
Paweł. Myślisz, że nie chciałam go zdradzić? Chciałam. Już było blisko..już byliśmy nadzy. Staliśmy na przeciwko siebie jak kołki..tylko się patrzylismy. C*****a sytuacja...trysnął zanim wszedł. Śmiać mi się chce:)

Gość onaspragniona
Ktosiek. Praca, pracuję:) życie w pięknym domu jest plusem, tylko tyle. Tylko dom.. a definicja związku. Nigdy w normalnym nie byłam. Tak wiem, jestem żałosna;)

Gość onaspragniona
Ona81 co przeważylo, że postanowilas to zakończyć? Ten wyjazd?

Cóż, moim zdaniem powinnaś próbować dalej, w końcu któryś dotrwa do końca ;P Kto wie, może nawet będzie z tego coś więcej ;) Raczej nie jestem za zdradzaniem (raczej xD), ale w Twoim przypadku było by to zalecane ;P

Gość onaspragniona
Recetpa, "zdrada"?;) Jeżeli, ktoś mnie samym spojrzeniem zwilrzy, to osobiście się wypnę.. a Jak Ktosiek u Ciebie z Twoją połówką?

widocznie to nie był ten trzeba próbować dalej może lepiej się poczujesz jak go zdradzisz

Środa wieczór a ja siedzę na forum dla kobiet w dziale ero i w miedzy czasie robię projekt do roboty - super mi idzie z moją drugą połówką xD Ale po rozmowie z Tobą pocieszam się tym że moja mnie nie zdradza (chyba :P)

Gość gość ona81
Za dużo się nazbierało. Jak długo można być nikim .

Gość gość ona81
Poza tym . Uczucie pomału wygasało. Z jakiej racji mam prać jego gacie jak pieprzy inne? Niech one ku piorą.

Wydajesz się być super babką, nie rozumiem po co marnujesz czas na gościa. Jesteś młoda, nie żal Ci straconych dni ? A druga sprawa, jakim cudem tacy goście zawsze skutecznie czarują kobiety ? xD Na moją logikę, fajni, mili faceci powinni mieć dużo łatwiej z kobietami, a wychodzi na odwrót. Ludzie są pokręceni xD

Gość onaspragniona
Ktosiek widzę, że Twoje i moje życie erotyczne kwitnie:) podkreślę bujne życie.Wiesz, że nawet to tak nie boli? Zdrada, człowiek się do niej przyzwyczaja..

Gość milano527
Spragniona Chciałbym ci pomóc lecz nie wiem jak! Sprobój go śledzić!!! Moze ci się tylko wydaje ze... Pewnosci 100% nie masz ze cię zdradza! Skąd jestes?