Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdmagda22l

Zniszczone, wysuszone wlosy do tego wypadajagarściami

Polecane posty

Gość magdmagda22l

Witam, potrzebuje domowych sposobów na zniszczene włosy. Po krotce opisze mój problem. Podczas mycia czesania (jak dla mnie ) duza ilość włosów zostaje na szczotce bądź w wanie domyślam się ze to brak jakiejs witaminy natomiast większym problemem jest to ze w żaden sposób nie mogę doprowadzić tych włosów do w miarę ładnego wyglądu . Stosowalam odżywkę z keratyny nie pomogla. Włosy są nadal suche sianowate nie podatne na jakakolwiek próbę ulozenia ich.. najbardziej jest to widoczne po umyciu jak wychna robi sie taka "szopa" wyglądaja jak kupa siana. Co robic ? Macie jakieś pomysły?

Gość gość
Zbadaj sobie TSH i żelazo.

Gość gość
Badałam aale niedobor zelaza mam juz za soba. Jak ratować te włosy?

Gość gość
zrob sobie zabieg keratonowy mi od roku wlosy urosly od rsmion do prawie tylka jestem w szoku zawsze mialam siano a teraz plynace wloski

Gość gość
zrob sobie zabieg keratynowy mi od roku wlosy urosly od rsmion do prawie tylka jestem w szoku zawsze mialam siano a teraz plynace wloski

Gość gość
Ale taki zabieg kosztuje a ja sxukam jakiś domowych metod

Gość gość
Blogi włosomaniackie poczytaj: Anwen (podstawa!), Czarownicująco, Kascysko, Blondhaircare... Plus podforum "pielęgnacja włosów" na Wizażu. Tam są tony info o olejowaniu, odżywkach, laminowaniu, myciu etc.